Start met vertrouwen als zzp’er

E-learning Zomerkorting 10%
Gemiddeld scoort Learncare Academy een 8 gebaseerd op 65 reviews in de afgelopen 12 maanden

In het kort

Studieduur
20 uur
Certificaat
Prijs
€ 249,00
E-learning starten als zzper

Beschrijving

Actieprijs in combinatie met de aankoop van een klassikale of virtuele opleiding budgetcoach of schuldhulpverlener: Tijdelijk €124,50. 50% korting!

Je hebt bij ons misschien de opleiding tot budgetcoach, schuldhulpverlener, beschermingsbewind, scheidingscoach of budget life planner gevolgd en je wilt graag je eigen bedrijf starten.

Of je bent nog niet met ons bekend, maar hebt altijd de passie gehad voor jezelf te beginnen. Maar hoe start je jouw eigen bedrijf? Waar begin je? Waar moet je rekening mee houden belastingtechnisch gezien? Hoe bepaal je jouw uurtarief?

En niet geheel onbelangrijk, waar vind je jouw klanten? Allemaal belangrijke vragen die je beantwoordt wilt hebben voordat jij jouw bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel.

Ons doel met deze training is dat je met vertrouwen jouw bedrijf begint. Dat jij jouw bedrijf zo goed opstart, dat je ook echt als ondernemer je passie kan uitvoeren, dat kan doen wat jij echt leuk vindt!

In deze training helpen wij jou stap voor stap. Voor het grootste gedeelte met belastingtechnische- en administratieve vraagstukken, zodat jij weet wat je hierin kan verwachten en waar je het eerste jaar van jouw bedrijf al rekening mee kan houden. Ook vertellen wij jou meer over inkomstenbelastingaangifte (IB), want deze belastingaangifte doe je niet alleen privé, maar ook als zzp’er.

Duur van de training

Het doorlopen van deze zelfstandige e-learning neemt ongeveer 20 uur in beslag. Dit omvat het lezen van de online theorie, het bekijken van ondersteunende filmpjes en het maken van diverse inhoudelijke opdrachten. De e-learning gaat medio september van start.

Voor wie is de training

Deze training is bedoeld voor:

 • iedereen die op zoek is naar kennis over het (zelfstandig) ondernemerschap en met vertrouwen een eigen willen bedrijf opstarten

Lesmateriaal

Al het benodigde lesmateriaal voor deze opleiding vind je in je eigen online leeromgeving. De inloggegevens ontvang je per e-mail medio september.

Leerdoelen

Na deze training:

 • Ben je op de hoogte van de belastingtechnische en administratieve zaken omtrent het ondernemerschap
 • Ben je op de hoogte van de kansen en bedreigingen binnen jouw markt
 • Ken je de berekening om je eigen uurtarief te bepalen
 • Weet je hoe je een ondernemersplan schrijft
 • Weet je gebruik te maken van het cashflow- en budget overzicht
 • Heb je inzichtelijk wat (online) marketing is en weet je beter te bepalen wat het beste bij jou past
 • Verken je de markt en weet je met zelfvertrouwen je onderneming te starten

Als je na deze training meer wilt weten over de inkomstenbelastingaangifte en fiscale partnerschap, toeslagen of het berekenen van het inkomen van een zzper, dan is het interessant om de volgende trainingen als vervolgstap te volgen:

Bekijk het Programma

Programma

Voor jezelf starten als zzp’er is leuk en kan spannend tegelijkertijd zijn. Je koers vooraf bepalen en weten waar je naar toe wilt werken en inzicht in je eigen financiële zaken, geeft rust en houvast. In deze training ontvang je daarom niet alleen theoretische uitleg over het starten met je onderneming, maar geven we je ook diverse documenten zoals een cashflow- en budget overzicht en tijdregistratie.

 • SWOT analyse
 • KvK en administratieve verplichtingen
 • Belastingtechnische en administratieve vraagstukken
 • Tijdsregistratie
 • Cashflow
 • Tariefsbepaling
 • (online) marketing
 • Jouw eigen ondernemersplan

Kosten

Kosten: €249,- vrijgesteld van BTW.

Inclusief digitaal lesmateriaal. De e-learning gaat medio september van start.

Actieprijs in combinatie met de aankoop klassikale- en virtuele opleidingen: Tijdelijk €124,50. 50% korting!

 

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.

Wat onze klanten vertellen