Webinar maand april
Duur webinar: 30 minuten

Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd. Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe, maar verbinding.

Gratis webinar van de maand april: Verbindend vermogen kun je ontwikkelenwebinarapril
In het gratis webinar van deze maand licht bestseller auteur Marco Buschman het framework van verbindend vermogen toe en daagt hij je uit om de opgedane kennis in te zetten binnen je werk en privé leven.

Spreker M. Buschman

Buschman is een energieke en uitdagende leiderschapstrainer, team- en executive coach, spreker en auteur van de bestseller Verbindend Vermoge

Vervolg cursussen

Kosteloos dit webinar volgen

Laat hieronder je e-mailadres achter om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in onze online academie.

Na aanmelding zullen we je zo snel mogelijk een inlogcode toesturen.
Door het invullen van onderstaande formulier schrijf je je in voor de webinar van de maand en de nieuwsbrief. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe webinars elke maand. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven van de nieuwsbrief.

Heb je eerder een gratis webinar van de maand aangevraagd? Log dan hier in met je huidige inloggegevens en je hebt direct toegang tot de nieuwe webinar.

Naam*

E-mailadres*

Blijf jezelf ontwikkelen met onze cursussen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
Diverse cursussen geaccrediteerd voor PE punten.

Bekijk alle cursussen vanaf €39,95

Advies nodig?

Vrijblijvend online advies van onze opleidingsmanagers

Online advies

Gratis online advies zonder reiskosten

Klik hier

Delen