Webinar maand augustus
Duur webinar: 30 minuten

Gratis webinar van de maand augustus: Fotograferen kun je leren!webinarjuni
Wie maakt er in jouw omgeving nou geen foto’s met zijn telefoon? En toch weten velen onder ons nog steeds niet hoe je dat op de beste manier kunt doen. Iedereen kan fotograferen, als je op de juiste manier naar de mensen en objecten om je heen kijkt.

Het is niet ingewikkeld; met eenvoudige tips en tricks die wij je meegeven verandert jouw kiekje in een mooie,of zelfs professionele foto die je ook eventueel voor je bedrijf/website kan gebruiken.

Een goede ‘smartphone’ foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. De tips die je tijdens deze fotografie workshop mee krijgt gebruik je de rest van je leven!

Spreker L. Mennen

Vervolg cursussen

Kosteloos dit webinar volgen

Laat hieronder je e-mailadres achter om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in onze online academie.

Na aanmelding zullen we je zo snel mogelijk een inlogcode toesturen.
Door het invullen van onderstaande formulier schrijf je je in voor de webinar van de maand en de nieuwsbrief. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe webinars elke maand. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven van de nieuwsbrief.

Heb je eerder een gratis webinar van de maand aangevraagd? Log dan hier in met je huidige inloggegevens en je hebt direct toegang tot de nieuwe webinar.

Naam*

E-mailadres*

Blijf jezelf ontwikkelen met onze cursussen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
Diverse cursussen geaccrediteerd voor PE punten.

Bekijk alle cursussen vanaf €39,95

Advies nodig?

Vrijblijvend online advies van onze opleidingsmanagers

Online advies

Gratis online advies zonder reiskosten

Klik hier

Delen