Webinar maand december
Duur webinar: 30 minuten

Gratis webinar van de maand december: Een korte cursus gelukwebinardec
Sommige mensen hebben alle geluk van de wereld. Het lijkt alsof bij hun altijd alles mee zit. Hoe kan dat toch? Dat wil ik ook wel leren! Wat moet ik doen? Hoe pak ik dat aan? Wat heb ik ervoor nodig?

Natuurlijk kun je in een kort webinar geen levensschokkende veranderingen teweeg brengen. Of toch wel? Zijn het niet vaak de kleine ‘aha’s’ die je een eind in de juiste richting zetten? Tijdens dit webinar vertelt Froukje Smeding over het ‘Happiness Project’ en wat we hiervan kunnen leren. Nou ja, gedeeltelijk dan, want het project duurde een jaar, dat vertel je niet in een half uur. Wel biedt Froukje je een hulpmiddel aan om te werken aan je eigen geluk. Een goed begin naar een gelukkiger doel!

Spreker F. Smeding

Als werkcoach/trainer bij stress en burn-out ziet Froukje dagelijks hoe mensen met stress kunnen worstelen. Met coaching, training, seminars, teambuilding en theater legt ze keer op keer uit hoe stress je leven kan beheersen als je hierin niet tijdig zélf keuzes maakt.

Vervolg cursussen

Kosteloos dit webinar volgen

Laat hieronder je e-mailadres achter om een persoonlijke login te ontvangen. Hiermee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in onze online academie.

Na aanmelding zullen we je zo snel mogelijk een inlogcode toesturen.
Door het aanmelden bij de webinar van de maand wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwe webinars elke maand.

Heb je eerder een gratis webinar van de maand aangevraagd? Log dan hier in met je huidige inloggegevens en je hebt direct toegang tot de nieuwe webinar.

Naam*

E-mailadres*

Blijf jezelf ontwikkelen met onze cursussen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling
Diverse cursussen geaccrediteerd voor PE punten

Bekijk alle cursussen vanaf €39,95

Advies nodig?

Vrijblijvend online advies van onze opleidingsmanagers

Online advies

Gratis online advies zonder reiskosten

Klik hier

Delen