Blijf jij écht bij de tijd en ben je helemaal up-to-date?

Geplaatst op

Blijf jij écht bij de tijd en ben je helemaal up-to-date?

Op fiscaal vlak en in overige wet- en regelgeving verandert er in Nederland bijna altijd wel iets. Wat je vandaag leert, is morgen alweer achterhaald. Als sociaal-financieel adviseur is het dan ook belangrijk om je kennis altijd up-to-date te houden. Dat geldt niet alleen voor starters, maar ook voor adviseurs die al op een jarenlange ervaring kunnen bogen. Juist voor de doorgewinterde financiële professional is het een uitdaging om qua vakkennis bij de tijd te blijven.

Houd jezelf een spiegel voor

Tijd is schaars. Het overgrote deel van je werkdag als sociaal-financieel adviseur besteed je dan ook aan het zo goed mogelijk adviseren van je cliënten. Maar je weet ook als geen ander dat het op peil houden van je vakkennis met relevante opleidingen van wezenlijk belang is. In dat opzicht is het zaak om jezelf, als adviseur met jarenlange ervaring, een spiegel voor te houden. Zoals: hoe goed ben ik daadwerkelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied? En op welke manier kan ik ervoor zorgen dat mijn vakkennis altijd up-to-date is?

Wanneer was je laatste opleiding?

Als je heel eerlijk bent tegenover jezelf moet je misschien wel concluderen dat je vakkennis niet helemaal op peil is. Daarvoor zullen vast en zeker goede redenen zijn. Zo kan het zijn dat je door tijdgebrek of andere prioriteiten wellicht al lange tijd niet meer aan een opfriscursus bent toegekomen. Heel begrijpelijk, maar om je cliënten ook in de toekomst optimaal te kunnen blijven adviseren, is het volgen van relevante opleidingen – klassikaal danwel online – van cruciaal belang. Misschien denk je nog weleens terug aan de tijd toen je je eerste stappen maakte als sociaal-financieel adviseur. Waarschijnlijk deed je dat vanuit een ideaal dat je cliënten oprecht wilde helpen met hun financiële zaken. Maar dat kon je alleen doordat je ook toen al over de juiste knowhow beschikte. Zorg er daarom voor dat je vakkennis ook in de toekomst op orde blijft.

Wij helpen je verder

Wij helpen je graag bij het up-to-date houden van je vakkennis, bijvoorbeeld in de vorm van klassikale opleidingen, online trainingen en interactieve workshops. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

vroegboekkorting

Ook geldig i.c.m. €1000,- STAP-budget subsidie

16108