Gratis webinar Prinsjesdag

Geplaatst op

Vandaag is het dan zover: Prinsjesdag! Nog nooit is er met zoveel spanning uitgekeken naar Prinsjesdag. Geen tijd gehad om te bekijken wat nu de impact is voor jezelf en je cliënten? We stellen je alvast gerust met een gratis webinar waarin Bart je meeneemt met het belangrijkste wat jij moet weten over Prinsjesdag. Wanneer zijn de eerste maatregelen van het Kabinet merkbaar om de koopkrachtcrisis het hoofd te bieden. En wat gaat het Kabinet doen aan de stikstofcrisis? Hoe gaat het Kabinet om met de vluchtelingencrisis?

Tijdens ons jaarlijks terugkerende Prinsjesdagwebinar krijg je een inkijk in de Kabinetsplannen voor de laatste maanden van 2022 en voor 2023. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aan te melden voor dit gratis webinar en er rustig met een kopje koffie en/of thee voor te gaan zitten! (Bart zwoegt dan nu nog even op de achtergrond door om jou te voorzien van de belangrijkste informatie)
Wanneer: 21 september om 20:00 uur
Terugkijklink: Komt deze tijd en/of datum je niet uit? Meld je alsnog aan en ontvang de terugkijklink.

Masterclasses up-to-date

Onze masterclasses zijn ideaal om je kennis weer bij te spijkeren, zeker na de uitkomsten van Prinsjesdag is het fijn om weer helemaal up-to-date te zijn en tegelijkertijd behaal je ook je PE-punten. Hoeveel dat er zijn en voor welke branchevereniging, vind je overzichtelijk terug op onze website.

Wil je met meerdere collega’s een incompany training aanvragen? Ook dat is nog mogelijk in het najaar. Wees er wel op tijd bij, want de agenda’s van onze docenten zitten al aardig vol. Neem direct even contact op of neem alvast een kijkje bij één van onze masterclasses over belastingen, toeslagen, life-events, VTLB of één van onze communicatie trainingen.

Terugkijklink informatie opleidingen

Wil je meer informatie over onze opleidingen en trainingen? Hoe kies je nu de opleiding die bij jou past? 
Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen deze opleidingen? En kies ik voor klassikaal, virtueel of e-learning en wat is het verschil? En kies ik voor een NEN 8048 opleiding? Wat betekent dit eigenlijk? Hoe kan ik mijzelf certificeren? Wat zijn de baankansen?

We behandelen de meest gestelde vragen en uitgebreide informatie over onze opleidingen.