Half jaar voorbij, half jaar te gaan: pak die kans

Geplaatst op

Weet je nog hoe vervelend dat voelt als je na de zomer aan de slag gaat, de maanden snel voorbij gaan en je in november nog al je PE-punten moet halen? Je bent druk met het helpen van mensen en vergeet daarbij soms opleidingstijd voor jezelf te reserveren. Natuurlijk is je werk een dankbare taak, want mensen financieel fit maken, daar doe je het tenslotte allemaal voor. Maar vergeet ook niet om je vakkennis actueel te houden. Breng daarom nu je opleidingen op orde, zodat je in september lekker uitgerust aan de slag kunt. 

Breng je kennis op peil: schrijf nu in met 10% korting

Ook deze zomer ontvang je weer 10% korting als je je inschrijft voor een online opleiding. Je doet er niet alleen jezelf maar ook je cliënten een plezier mee. Zij verwachten, terecht, dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en actualiteiten in je vakgebied. Niet voor niets moet je jaarlijks PE-punten halen om aan te tonen dat je deskundigheid op peil is. En ook voor je eigen gevoel van zelfvertrouwen is het prettig om zelfverzekerd aan tafel te zitten bij de mensen die je helpt.

Neem daarom je opleidingsprogramma eens onder de loep. Hoe sta jij ervoor? Heb je de benodigde PE-punten al binnen? En los daarvan, is je vakkennis nog altijd helemaal up-to-date? Voorkom dat je straks een haastige inhaalslag moet maken en kom nu in actie.

Een aantal voorbeelden

Omdat we ons voor kunnen stellen dat het soms lastig bepalen is welke opleiding bij je past, zetten we een aantal voorbeelden voor je op een rij. Zo start op 2 september aanstaande de populaire opleiding schuldhulpverlener alweer in klassikale vorm. Of ben je meer het type coach, dat naast de cliënt staat en helpen wil? Dan is de opleiding budgetcoach vast iets voor jou. Beide opleidingen bieden je de NEN 8048-certificering.

Weet jij het verschil? 

Omdat we nogal wat vragen krijgen over zowel het vak schuldhulpverlener als budgetcoach, en dan met name de verschillen daartussen, hebben we een speciale pagina daarvoor ingericht op onze website. Je vindt er alle ins en outs over beiden beroepsgebieden.

Naar de pagina met informatie over schuldhulpverlener
Naar de pagina met informatie over budgetcoaching

Neem contact op

Wil je even overleggen welke opleiding het beste bij jou past? Of gaat je voorkeur uit naar een online training, zoals een webinar, e-learning, masterclass of een online examentraining? Neem contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.