Is jouw vakkennis helemaal up-to-date? Juist nú is het tijd om daaraan te werken!

Geplaatst op

Is jouw vakkennis helemaal up-to-date? Juist nú is het tijd om daaraan te werken!

De fiscale wet- en regelgeving in Nederland is complex en verandert regelmatig. Als sociaal-financieel adviseur is het daarom noodzakelijk om je deskundigheid up-to-date te houden en je kennis regelmatig op te frissen. En juist nú is het daar de uitgelezen periode voor. Met nog zo’n twee maanden te gaan voordat de zomervakantie losbarst, kun je de komende weken nog prima aan de slag met het bijspijkeren van je kennis. Onze masterclasses gaan namelijk ook gewoon virtueel door, zoals bijvoorbeeld erven en schenken, sociale zekerheid en zorgstelsel.

Bijna vakantie!
De tijd vliegt. Nog even, dan is het alweer zomervakantie. Tijd om even heerlijk te ontspannen en nergens aan te denken! Een paar weken uitrusten zonder je druk te maken over je werk. Om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. Mét de meest actuele kennis op zak. Want of je nu net je eerste stappen hebt gezet in het vak, of een doorgewinterde financiële professional bent: het bijhouden van je vakkennis is superbelangrijk.

Wanneer was jouw laatste opleiding?
Wees eens eerlijk: hoe lang geleden was het dat jij je laatste opleiding hebt gevolgd? De kans is groot dat je wegens tijdgebrek of andere prioriteiten al lange tijd niet meer aan een opfriscursus bent toegekomen. Logisch, maar om je cliënten ook in de toekomst optimaal te kunnen blijven adviseren, is het volgen van relevante opleidingen van cruciaal belang. Want alleen als je over de juiste – lees: actuele – knowhow beschikt, kun je hen verder op weg helpen.

Dé tijd om je kennis te actualiseren
Wil jij de periode tot aan de zomervakantie ook optimaal benutten? Kijk dan eens naar ons uitgebreide opleidingsaanbod. Je kunt kiezen voor een online training, interactieve workshop of webinars. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.