Klassikale trainingen gaan door

Geplaatst op

Klassikale trainingen gaan door

Klassikaal gaat door

Wij kunnen ons voorstellen dat er vanwege de persconferentie van 14 oktober 2020 onduidelijkheid is over het wel/niet doorgaan van trainingen.

Bij Learncare gaan alle klassikale trainingen vooralsnog wel door. Wij treffen daarvoor de nodige voorzorgsmaatregelen, zodat je op een veilige manier kunt studeren.

Altijd een mogelijkheid om veilig te studeren

Mochten de maatregelen worden aangescherpt en klassikale trainingen vanuit de overheid niet meer gegeven worden, dan vinden wij altijd in overleg met jou een passende oplossing. Overige studiemethodes zijn een e-learning opleiding (online thuis studeren met alle lesstof en opgenomen webcolleges) of een virtuele opleiding (online lessen volgen vanuit huis) volgen.

Getroffen maatregelen

De overheid heeft één van de maatregelen getroffen waarbij een groepsgrootte met meer dan 30 personen niet is toegestaan in een ruimte. Bij Learncare Academy bevinden zich niet meer dan 15 cursisten in een klaslokaal. De trainingen worden alleen gegeven in trainingsruimtes die geschikt zijn om voldoende 1,5 meter afstand te hanteren en alle overige protocollen en veiligheidsrichtlijnen van het RIVM worden gehanteerd.

Virtuele lessen (incompany)

Toch liever de voorkeur voor het volgen van virtuele lessen voor het bijvoorbeeld behalen van de PE-punten? Een aantal van onze masterclasses geven wij virtueel zoals: masterclass belastingen, zorgstelsel en sociale zekerheid. Ook zijn virtuele lessen ideaal om incompany te volgen samen met collega’s. Een opleiding budgetcoach of schuldhulpverlening verleent zich hiervoor bijvoorbeeld uitstekend. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij stemmen het lesmateriaal af naar de wensen.

Onze klassikale trainingen gaan door! We nemen hiervoor de nodige voorzorgsmaatregelen