Ontdek onze webinars met korting en profiteer van PE-voordeel!

Geplaatst op

Professionele ontwikkeling is van onschatbare waarde, en bij Learncare begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we – naast ons brede aanbod aan opleidingen – een breed scala aan leerzame webinars waarmee je jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tilt. Of je nu geïnteresseerd bent in de laatste ontwikkelingen in de schuldhulpverlening, belastingen of het omgaan met weerstand, onze webinars bieden waardevolle inzichten en praktische handvatten. Bovendien kun je nu profiteren van PE-voordeel en genieten van onze zomerkorting. In deze blog vertellen we je alles over onze boeiende webinars en hoe je kunt profiteren van deze speciale aanbieding.

Deskundigheid en persoonlijke aandacht

Naast het brede portfolio aan opleidingen en examentrainingen, bieden we bij Learncare ook interessante webinars aan. Volgens een van de deelnemers zijn de webinars goed opgebouwd, helder uitgelegd en geven we illustraties waar dat nodig is. Een ander geeft aan mede door de webinars van Learncare de benodigde PE punten te hebben behaald: ‘Zowel organisatie als de trainers hebben aan hun deskundigheid en persoonlijke aandacht voldaan.’

Altijd op de hoogte

Van schuldhulpverlening tot belastingen en van echtscheiding tot het lezen van loonstrookjes, met onze webinars ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Zo hebben we bijvoorbeeld op 22 juni een live webinar georganiseerd over de nieuwe wijzigingen in de schuldhulpverlening die op 1 juli 2023 van kracht werden. Kon je er niet bij zijn, schrijf je hier alsnog – gratis – in om de webinar terug te kijken! De optie om een webinar terug te kijken, geldt overigens voor al onze webinars. Ze zijn tot 31 december 2023 terug te zien.

Zomerkorting en slim PE-punten sparen

Naast de waardevolle inzichten die je opdoet tijdens onze gratis webinars, kun je nog meer kennis vergaren tijdens onze webinars waarmee je PE-punten kunt sparen. Voor elk webinar ontvang je twee PE-punten, wat betekent dat je met zes webinars gelijk recht hebt op twaalf PE-punten. Wij bieden PE punten aan voor brancheverenigingen en certificerende instellingen zoals KIWA persoonscertificering schuldhulpverlening, Horus bewindvoerders, NVVBS en WSNP bewindvoerders.

Bovendien bieden we nog steeds onze zomerkorting aan, waarmee je tot 10% kunt besparen. Maak gebruik van deze aanbieding en investeer in jezelf door deel te nemen aan onze boeiende webinars. Niet alleen financieel een slimme zet, maar door deze zomer goed te benutten, creëer je de broodnodige rust voor de rest van het jaar.

Hieronder volgt een selectie van onze webinars. Voor een overzicht van alle webinars, ga naar onze Opleidingen-pagina en selecteer het betreffende webinar.

Webinar Actualisatie schuldhulpverlening

De schuldhulpverlening staat nooit stil, en ook in 2023 zijn er tal van nieuwe ontwikkelingen gaande. In ons webinar Actualisatie schuldhulpverlening brengen we je op de hoogte van de recente wijzigingen en nieuwe fenomenen binnen dit vakgebied. Van de Wet vereenvoudiging beslagvrije voet tot de digitalisering van gegevensuitwisseling, we behandelen alle belangrijke aspecten.

Webinar Belastingen

Wil je jouw kennis over belastingen bijspijkeren en inzicht krijgen in de wijzigingen voor 2023? Ons webinar Belastingen is speciaal ontwikkeld om jou te voorzien van essentiële informatie over inkomen uit werk en woning, aanmerkelijk belang, sparen en beleggen, heffingskortingen, fiscaal partnerschap en belangrijke aftrekposten. Of je nu een expert wilt worden in belastingaangelegenheden of gewoon meer inzicht wilt verkrijgen, dit webinar biedt de kennis die je nodig hebt.

Webinar Omgaan met weerstand

Weerstand kan een uitdaging zijn, vooral in de sociaal financiële hulpverlening. Ons interactieve webinar Omgaan met weerstand helpt je effectief om te gaan met deze uitdagingen en biedt praktische handvatten om gedragsverandering bij je cliënten te bevorderen. Of je nu al werkzaam bent als sociaal financieel hulpverlener of deze rol binnenkort gaat vervullen, dit webinar is geschikt voor jou. Ontdek de theoretische kennis, praktische oefeningen en ervaringsuitwisseling die je nodig hebt om effectiever te zijn in je werk.

Investeer in jezelf

Benut de zomer optimaal en investeer in jezelf met onze exclusieve zomerkorting. Tijdens de actieperiode ontvang je kortingen tot wel 10% op al onze e-learning-cursussen, webinars en online examentrainingen. Bezoek onze actiepagina om ons aanbod te bekijken en je direct in te schrijven. De actie loopt tot en met 31 augustus 2023.

Meer weten?

Benieuwd naar onze andere praktijkgerichte opleidingen – online, klassikaal of virtueel – die van jou als sociaal financiële hulpverlener een echte expert maken? Check ons overzicht.

Wel geïnteresseerd, maar toch nog niet helemaal het juiste moment? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

16108