Ook dit gaat voorbij – wat ga jíj doen na de coronacrisis?

Geplaatst op

Ook dit gaat voorbij – wat ga jíj doen na de coronacrisis?

Niets blijft voor eeuwig. Niemand weet op dit moment hoelang de coronamaatregelen nog aanhouden, maar één ding is zeker: ook dit gaat voorbij. En als dit allemaal achter de rug is, wat dan? Dan wil je er als financieel-adviseur natuurlijk graag op uit om je cliënten weer met het beste advies terzijde te staan. Juist na zo’n moeilijke periode.

Met een goed en vooral begrijpelijk financieel plan kun je mensen verder vooruit helpen. Na een periode vol onzekerheid is er straks waarschijnlijk veel behoefte aan onafhankelijke financiële planners. Deskundigen die niet gebonden zijn aan partijen die omzet moeten halen uit de verkoop van financiële producten zoals verzekeringen, leningen of hypotheken, maar die hun klanten van duidelijk en onafhankelijk advies voorzien.

De opleiding Budget Life Planner leidt je op tot zo’n onafhankelijke expert. Je begeleidt je cliënten in het oerwoud van informatie, voorwaarden en wet- en regelgeving. Een uitdagende, maar vooral ook erg dankbare taak! 

Wil jij mensen helpen een gezonder financieel leven op te bouwen, zonder hen te koppelen aan financiële producten? Schrijf je dan nu in voor deze opleiding!

Benieuwd welke opleidingen we nog meer bieden? Hier vind je een overzicht van al onze klassikale opleidingen.