Overname feest bij Learncare

Geplaatst op

Bijzonder overname feest bij Learncare!

Dinsdag 27 maart 2018 was een bijzondere dag voor de familiebedrijven Learncare Academy en Budgetcoach.nl. Er is officieel getekend voor overname van het opleidingscentrum en de zusterorganisatie budgetcoach.nl en hierbij geeft vader het stokje over aan zijn 3 dochters.

Familiebedrijf Learncare Academy en budgetcoach.nl

Learncare Academy en Budgetcoach.nl zijn 15 jaar geleden opgericht door Mark Hesterman. “Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de hulpverlening en met deze ervaring begon ik met het ontwikkelen en lesgeven van de opleiding schuldhulpverlener. Ik vond echter dat er een dienstverlening ontbrak; namelijk het begeleiden en coachen van mensen en hen financieel zelfredzaam maken. Ik ben met dit idee aan de slag gegaan en de opleiding budgetcoach gaan schrijven. Het vakgebied budgetcoach bestond in die tijd nog niet. Budgetcoach is nu een term en een officieel vakgebied daar kom je niet meer omheen. Inmiddels zijn er bij budgetcoach.nl 70 budgetcoaches die door het hele land bij mensen op huisbezoek komen en helpen hun administratie op orde te maken. Het mooie is dat we deze praktijkervaring ook direct kunnen meenemen in onze opleidingen om zo onze cursisten het beste van de praktijk mee te geven. Ik kan met trots het stokje doorgeven aan mijn 3 dochters die inmiddels al jarenlang werkzaam zijn bij Learncare Academy en Budgetcoach.nl. Zij weten het reilen en zeilen van de bedrijven. Hoe mooi is het om de volgende generatie een kans te geven en dan te bedenken 3 van mijn dochters. Ik had het niet durven dromen en ik ben blij dat het een echt familiebedrijf blijft.”

Trots

Ook zijn 3 dochters Joany, Leonie en Stephanie kijken met passende trots op naar hun 71e jarige vader. “Wij zijn blij dat wij dit kunnen en mogen overnemen. Wij begrijpen dat dit niet voor iedereen is weggelegd, maar met zijn drieën delen we dezelfde visie en insteek van de ooit opgerichte bedrijven van onze vader. Niet voor niets is onze slogan van de bedrijven “Ieder mens is het waard om in te investeren”. Dat blijft onze basis. Ons doel is ook dat het een familiebedrijf blijft. Leonie haar dochter is inmiddels ook al jarenlang werkzaam in het bedrijf Learncare Academy.”

Mark met pensioen? Nee, nog lang niet! Daar moet hij niet aan denken. Hij zet inmiddels zijn passie voort in de Stichting Learncare. Hij richt zich op 3D printen en wilt mensen laten ervaren hoe leuk nieuwe technologie is en wat voor moois dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Heb je een 3D print liggen, wil je zien hoe een 3D printer werkt of 3D geprinte ontwerpen bekijken? Mark kan je hier alles over vertellen en je bent van harte welkom in de mooie 3D winkel in het gezellige Alkmaar.

Overname feest

We laten dit feest natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en vieren dit graag met jullie!
Wij trakteren dan ook op een opleidingsvoucher van maar liefst €99,-! Een heel leuk budget die je kunt besteden aan al onze opleidingen en trainingen.
Waarom? Wij willen een ieder laten zien en ervaren hoe leuk leren kan zijn of je nou kiest voor een klassikale of online training bij Learncare sta je er niet alleen voor en leer je altijd onder begeleiding.

De opleidingsvoucher is geldig t/m 13 april 2018. Wissel het dus op tijd in en mis deze aanbieding niet! Bekijk hier alle spelregels en deelnemende opleidingen en trainingen.

Meer informatie over de inhoud van dit bericht neem dan contact op met:

Stephanie Hesterman
E-mail: stephanie@learncare.nl
Telefoonnummer: 072 – 564 33 75
 

 

16108