Tijdelijk Virtual Classroom

Geplaatst op

Tijdelijk Virtual Classroom

T/m 28 april 2020 is het niet mogelijk om bijeenkomsten door te laten gaan op advies van de overheid. Inschrijven voor een klassikale opleiding is nog steeds mogelijk en zolang het nodig is zullen wij deze lessen in een virtuele klas verzorgen. Samen met je medestudenten kan jij op deze manier de lessen volgens planning blijven volgen. Alle opdrachten maak je vervolgens in het online platform. Bekijk hier alle Virtual Classrooms.

Liever via e-learning studeren?

Online studeren zonder het volgen van online lessen is ook nog zeker mogelijk. Je studeert dan op je eigen tempo en hebt de beschikking tot diverse opgenomen filmpjes die je kan kijken waar en wanneer je wilt. Bekijk alle e-learning opleidingen.

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

Opleidingen
E-learning

E-learning budgetcoach NEN 8048 Kiwa

Startdatum Vandaag
Prijs € 749,00
Veel mensen krijgen niet de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven. Brieven die ongeopend op de stapel belanden en betalingen die keer op keer worden uitgesteld. In de praktijk kampen zowel jongeren, volwassenen als ouderen met dit probleem.
Opleidingen
Klassikaal

Opleiding budgetcoach NEN 8048

Eerste startdatum
Prijs vanaf€ 1.299,00
Deze opleiding tot budgetcoach leidt je in 2 tot 3 maanden op tot professioneel budgetcoach met het erkende Kiwa-vakbekwaamheidscertificaat NEN 8048.
Opleidingen
E-learning

E-learning schuldhulpverlener NEN 8048 Kiwa

Startdatum Vandaag
Prijs € 949,00
De E-learning schuldhulpverlener is een thuisstudie die je volledig voorbereid op de examens van de persoonscertificering schuldhulpverlener. De persoonscertificering schuldhulpverlener bestaat uit drie modules; SHV I, SHV II en SHV III. Ter voorbereidingen op deze modules dien je eerst achtergrond informatie in te winnen over het beroep schuldhulpverlener. Al het lesmateriaal staat in je online omgeving zodat jij kan studeren waar en wanneer jij wilt.
KIWA 12 Punten
Pe Punten sluiten
E-learning

PE voordeel

Startdatum Vandaag
Prijs € 559,00
Geniet van het PE Voordeel. Koop 7 webinars en ontvang er 2 gratis. Keuze uit ruim 16 webinars.
Horus 2 PE punten per webinar
KIWA 2 PE punten per webinar
NBPB 2 PE punten per webinar
NVVBS 2 PE punten per webinar
WSNP 2 PE punten per webinar
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar lezen van loonstrookjes

Startdatum Vandaag
Prijs € 79,95
Na deze webinar kun je een loonstrookje lezen, en beoordelen welke bedragen relevant zijn voor het vaststellen van het bruto en netto inkomen van de cliënt. Het invullen van de VTLB-calculator wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast krijg je meer inzichten in de loonbelasting, zodat het duidelijker wordt hoe het netto inkomen kan worden gedestilleerd uit het bruto inkomen.
Horus 2 punten
KIWA 2 Punten
NBPB 2 studie uren
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar financiële gedragsverandering van cliënten

Startdatum Vandaag
Prijs € 79,95
Gedrag speelt niet alleen een belangrijke rol in het ontstaan van schulden, het bepaalt ook op welke wijze de cliënt omgaat met de schuldenproblematiek. Voor een succesvol en resultaatgericht traject is gedragsverandering van de cliënt cruciaal. Opgelegde verandering blijkt niet te werken, het zelf tot inzicht komen waarom verandering belangrijk is wel.
Horus 2 punten
KIWA 2 Punten
NBPB 2 studie uren
NVVBS 2 Punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten