De voordelen van de unieke samenwerking tussen Learncare Academy en Budgetcoach.nl

Geplaatst op

Onze zusterorganisatie Budgetcoach.nl viert dit jaar haar twintigste verjaardag. Met deze organisatie bieden we budgetcoaching aan voor medewerkers door heel Nederland. Al twintig jaar lang bereiken we de mooiste resultaten en maken we het verschil in de levens van mensen. Zou jij hier een bijdrage aan willen leveren? Veel van de mensen in ons team bij Budgetcoach.nl hebben de opleiding tot budgetcoach bij Learncare Academy gevolgd. 

Op 7 juni 2024 start de opleiding tot budgetcoach weer. De eerstvolgende mogelijkheid zal pas weer na de zomer zijn!

We benoemden het al even in het artikel ‘De voordelen van een specialistisch opleidingsinstituut’: door de koppeling met Budgetcoach.nl worden praktijk en theorie samengebracht en zijn de opleidingen en webinars van Learncare Academy altijd up-to-date op het gebied van nieuwe ontwikkelingen. We zijn immers actief in het werkveld, waardoor we deze ontwikkelingen meteen opmerken.

Een ander voordeel is dat je wellicht aan de slag kunt via Budgetcoach.nl, wanneer je de opleiding hebt afgerond en er een vacature open staat. Bij oud-cursisten van Learncare Academy zijn we ervan verzekerd dat onze budgetcoaches een kwalitatieve opleiding hebben gevolgd en klaar zijn voor de praktijk. 

Als grondlegger en bedenker van budgetcoaching in combinatie met onze jarenlange ervaring, is Budgetcoach.nl dé kennispartner op het gebied van loonbeslag en geldzorgen. En niet alleen voor organisaties en hun medewerkers; de afgelopen tijd werd ook meerdere keren om onze expertise en tips gevraagd door de media. 

Zo werd eigenaar Stephanie Hesterman deze maand geïnterviewd door SBS 6 Hart van Nederland over het vakantiegeld. Tijdens de uitzending geeft Stephanie tips voor Nederlanders rondom het vakantiegeld en persoonlijke financiën in het algemeen (bekijk het artikel met tips en het bijbehorende fragment hier). Onlangs mochten we ook op Radio 10 praten over het vakantiegeld en de belastingaangifte, en gaven we eerder al tips aan BNNVARA om geld te besparen.

Deze media-aandacht laat zien dat geld en geldzorgen altijd een relevant onderwerp zijn, omdat het nou eenmaal zo’n grote rol in het leven van mensen speelt. Jouw hulp is, en blijft ook in de toekomst, hard nodig. 

We zijn trots en blij dat er aandacht aan geldzaken via de media geschonken wordt. Zo creëren we bewustzijn onder onze doelgroep. Via Budgetcoach.nl bereiken we al dagelijks vele medewerkers van zowel kleine als grote organisaties die zich bij ons aanmelden voor budgetcoaching. 

Zij zijn op zoek naar financiële rust. Soms ervaren ze dit na een paar gesprekken en soms is het nodig om samen een traject aan te gaan. Als budgetcoach help je ze op verschillende manieren; van het aanleren van budgetvaardigheden en coachen op gedragsveranderingen tot het leren wapenen tegen verleidingen en het maken van schulden. Dit leer je allemaal tijdens onze opleiding. Daarmee kan ook jij het verschil maken in de levens van mensen. Of je je nu aansluit bij Budgetcoach.nl, voor een andere organisatie aan de slag gaat of als zzp’er gaat werken. 

Op 7 juni 2024 start er een klassikale opleiding tot budgetcoach in Utrecht. Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten die je klaarstomen voor de praktijk. Daarnaast heb je toegang tot webcolleges en online lesmateriaal, en een handige memotrainer om dagelijks te oefenen met examenvragen. Wanneer je op 7 juni start met de opleiding, kun je dit najaar al aan de slag om mensen te helpen met het bereiken van financiële rust. 

Komt 7 juni niet uit? Dan kun je natuurlijk ook op een later moment beginnen aan de opleiding. Houd er rekening mee dat de klassikale en virtuele opleidingen pas weer in het najaar van start gaan. Bekijk de pagina voor de opleiding tot budgetcoach voor meer informatie over de verschillende startdata en de opleiding zelf. Een andere optie is de e-learning tot budgetcoach, deze volg je wanneer je dat uitkomt. 

Twijfel je nog of de opleiding iets voor jou is? Weet je niet of je de opleiding klassikaal wil doen of als e-learning? Wij beantwoorden je vragen graag en vertellen je graag meer over Learncare Academy en de opleiding tot budgetcoach. Vraag een gratis online adviesgesprek aan en/of volg een proefles!