Wat zijn jouw goede voornemens voor 2020?

Geplaatst op

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2020?

Nu het vuurwerk is gedoofd, de bubbels toch écht op en je langzaam je werkweek weer opstart, sta je vast stil bij de doelen die je jezelf voor dit jaar stelt. Op persoonlijk vlak heeft het misschien iets te maken met meer bewegen en gezonder eten. En op zakelijk vlak? We kunnen ons zomaar voorstellen dat dit gaat over het behalen van cijfermatige doelen, persoonlijke ontwikkelpunten en manieren in het algemeen om je cliënten zo succesvol en diepgaand mogelijk te adviseren, te begeleiden en te helpen bij hun financiële situatie.

Zet de juiste stappen

Een goed hulpmiddel daarbij is onze post hbo-opleiding tot Budget Life Planner, die al van start gaat op 14 januari aanstaande. Inschrijven kan nog nét. In 7 bijeenkomsten leer je als onafhankelijk planner mensen te begeleiden in het doolhof van informatie, voorwaarden en wet- en regelgeving. Dat bereik je onder meer door het opstellen van een begrijpelijk financieel meerjarig plan. Wil jij het nieuwe jaar goed van start en dan het liefst zo snel mogelijk? Zet dan een gedeelte van je opleidingsbudget voor 2020 in en schrijf je nu in voor deze opleiding die je vervolgens nog ruim voor de zomer alweer hebt afgerond. Maak alvast even kennis met docent Bart Seegers, die je niet alleen graag kennis bijbrengt, maar vanuit zijn jarenlange ervaring ook veel praktijkvoorbeelden kan delen. Vind je een complete opleiding wat teveel van het goede? Kies dan voor losse modules, waarbij je kiest voor het onderwerp dat je bij wilt spijkeren. Uiteraard horen er ook PE-punten bij de losse modules. Denk aan thema’s als Life events, de gevolgen van werkloosheid, ziekte en oudedag en de gevolgen van echtscheiding en overlijden. Neem even contact met ons op als je hier interesse in hebt.

Speciaal voor sociaal-financieel adviseurs: wat zijn jouw goede voornemens voor 2020?


Tot slot… weet hoe het zit

‘De start van een nieuw jaar kenmerkt zich ook door veel nieuwe ontwikkelingen, zowel in wet- en regelgeving als op fiscaal gebied’, vertelt Stephanie Hesterman, directeur van Learncare Academy. ‘Het is, juist voor sociaal-financieel adviseurs, heel belangrijk dat ze op de hoogte zijn van deze wijzigingen. We delen er graag meer over in onze volgende blogs, omdat we geloven dat we onze doelgroep daar écht mee helpen. En daarmee weer hun klanten, en daar is het uiteindelijk toch allemaal om te doen. Want een financieel-gezonde toekomst verdient immers iedereen.’