Werk aan de winkel voor de sociaal-financieel adviseur

Geplaatst op

Werk aan de winkel voor de sociaal-financieel adviseur

Je hebt vast gekeken naar de ontwikkelingen rondom Prinsjesdag. Dit jaar was het bovendien net wat anders dan voorgaande jaren als gevolg van de bijzonder corona-tijd waarin we ons bevinden. Voor veel mensen wordt het najaar uitdagend: omdat ze bang zijn hun baan kwijt te raken. Of omdat ze hun omzet flink zagen dalen. Of omdat ze de eindjes überhaupt al moeilijk aan elkaar kunnen knopen nu.

Weet hoe het zit
Juist daarom is het nu belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat jij als sociaal-financieel adviseur exact weet hoe een en ander in elkaar zit. Uiteraard passen we onze opleidingen steeds opnieuw aan als de ontwikkelingen dat vragen. Zo zijn er inmiddels PE-punten te verdienden met de opleiding, Budget Life Planner, de opleiding Begeleiden van ondernemers met schulden en de opleiding tot Budgetcoach bijvoorbeeld. Maar je kunt ook PE-punten behalen door onze opleidingen SchuldhulpverlenerScheidingscoach en Debtcoach te volgen.

Van PE naar empathie
En naast de benodigde PE-punten die je daarmee bij kunt schrijven zodat je certificering geldig blijft, leer je nog iets dat minstens net zo belangrijk is. Je wordt je opnieuw bewust van de stress en de onrust die financiële zorgen voor mensen met zich meebrengen. Want ook dat empathische stuk nemen we mee in onze opleidingen. Werk vanuit de meest actuele kennis, blijf jezelf ontwikkelen. Inschrijven doe je hier. 

16108