Winactie: geef jij je naaste een gratis (kerst)cadeau t.w.v. bijna € 500,-? 

Geplaatst op

Dat het dure maanden zijn rond november en december weten we allemaal. Daarom geven we graag iets waardevols weg: aan wie ga jij dit jaar een (kerst)cadeau schenken ter waarde van bijna € 500,-? Want, dure maanden of niet, opleidingen volgen, je PE-punten halen en je kennis op peil houden zijn zaken die áltijd door gaan.

Gratis training en PE-punten ter waarde van bijna € 500,- 

Daarom gunnen we iemand, juist rondom de feestdagen, een mooie gratis training. En die mag jij weggeven, want hoe fijn is het als jouw vriend, vriendin, partner of collega even geen extra kosten heeft? Ken jij iemand in het sociaal-financieel vakgebied die je deze 6 gratis webinars gunt, nog PE-punten nodig heeft voor dit jaar én die dit waardevolle cadeau goed kan gebruiken? ? Bijvoorbeeld die ene collega die altijd op het allerlaatste moment nog PE-punten nodig heeft? Deze collega is dan zeker niet de enige!
Tag dan in een reactie de persoon die jij dit mooie cadeau gunt! Op 16 december aanstaande maken wij de winnaar bekend, maar let op: dat is aankomende donderdag al. Houd de social media kanalen in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden.

Al onze webinars op een rijtje inclusief 2 PE-punten per webinar

Dit zijn de webinars die je weg kunt geven of waar je je zélf voor in kunt schrijven. De benodigde tijd per webinar is zo’n 2 uur dus het kost je niet al teveel  tijd. Misschien heb jij wel net die extra tijd rondom de kerstperiode en ga jij het nieuwe jaar optimaal voorbereid van start. En dan gewoon lekker vanuit je eigen woonkamer of keukentafel want de webinars zijn online te volgen op een tijdstip dat het jou past. 

 • Webinar actualisatie schuldhulpverlening. De schuldhulpverlening beleeft interessante tijden! Per 1 januari 2021 zijn er namelijk grote wijzigingen van kracht geworden. Schrijf direct in.
 • Webinar Belastingen. Wil je als expert je kennis bijspijkeren of wil je gewoonweg meer inzicht over het aanvragen van belastingen? Dan is deze webinar uitermate geschikt voor jou. Schrijf direct in.
 • Webinar beslag en executierecht. Aan de hand van uitgebreide ondersteuning, op de hoogte zijn van alle zaken op het gebied van invordering, schulden en beslag – en executierecht? Schrijf direct in.
 • Webinar toeslagen. Wil je als expert je kennis bijspijkeren of wil je gewoonweg meer inzicht over het aanvragen van toeslagen? Schrijf direct in.
 • Webinar coachen en motiveren. Hoe krijg ik de cliënt in beweging? Hoe neem ik een meer coachende rol aan? Hoe verbeter ik mijn gesprekstechnieken en vaardigheden? Hoe ga ik om met de emoties van een klant? Wat zijn de componenten van motiveren en hoe herken ik deze bij een klant? Herken je je in deze vragen? Wil je door gesprekstechnieken meer grip krijgen in het gesprek en op je cliënt? Wil je niet langer discussiëren of stuk lopen op de houding van de cliënt? Schrijf direct in.
 • Webinar echtscheiding. Tijdens het webinar wordt er aandacht besteed aan scheiden en schulden en aan wat er verandert in het jaar 2021. Schrijf direct in.
 • Webinar financiële gedragsverandering van cliënten. Merk je ook vaak teleurstellingen bij jezelf als je de cliënt opdrachten geeft en het wordt weer niet gedaan? Sta je van de zijlijn toe te kijken, mag je dan eigenlijk niets zeggen of aangeven om je cliënt verder te helpen? Nee, helemaal niet, maar hoever kun je dan gaan om je cliënt te helpen? Praktische tips en voorbeelden komen voorbij tijdens dit webinar. Schrijf direct in.
 • Webinar motiveren van cliënten. Ben je werkzaam als sociaal financiële hulpverlener of ga je deze functie binnenkort vervullen? Wil je effectief zijn in de omslag van proces- naar resultaatgericht werken? Heb je behoefte aan praktische handvatten om je cliënt te helpen daadwerkelijk gedrag te veranderen? Dan is dit webinar uitermate geschikt voor jou. Schrijf direct in.
 • Webinar omgaan met weerstand. Ben je werkzaam als sociaal financiële hulpverlener of ga je deze functie binnenkort vervullen? Wil je effectief zijn in de omslag van proces- naar resultaatgericht werken? Heb je behoefte aan praktische handvatten om je cliënt te helpen daadwerkelijk gedrag te veranderen? Schrijf direct in.
 • Leren lezen van het loonstrookje (nieuw!) Als sociaal financieel hulpverlener krijg je vaak te maken met de loonstrookjes van je cliënt. Aan de ene kant om te beoordelen wat de maandelijkse inkomsten zijn en aan de andere kant om het VTLB te berekenen. Na deze webinar kun je een loonstrookje lezen, en beoordelen welke bedragen relevant zijn voor het vaststellen van het bruto en netto inkomen van de cliënt. Het invullen van de VTLB-calculator wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast krijg je meer inzichten in de loonbelasting, zodat het duidelijker wordt hoe het netto inkomen kan worden gedestilleerd uit het bruto inkomen. Schrijf direct in
 • Webinar sociale zekerheid. Als er één onderwerp is waarbij de afgelopen jaren het nodige veranderd is én ook in de nabije toekomst nog zal veranderen, dan is dat de sociale zekerheid in Nederland wel. Weet hoe het zit! Schrijf direct in.
 • Webinar stresshantering bij mensen met schulden. In dit webinar ontvang je een korte uitleg over wat Mobility Mentoring® is en hoe jij dit kan toepassen binnen jouw vakgebied als sociaal financieel hulpverlener. Dit wetenschappelijke model handelt vanuit het gegeven dat chronische stress invloed heeft op menselijk gedrag, dus ook op financieel gedrag en gedrag tijdens hulpverleningssituaties. Schrijf direct in.
 • Webinar vereenvoudiging beslagvrije voet. Voor financieel begeleiders en -hulpverleners is het een must gedetailleerd op de hoogte te zijn van deze wetswijzigingen waaronder de wet vereenvoudiging beslagvrije voet. Door deelname aan het webinar is je kennis over deze wetswijzingen up-to-date en ben je in staat je cliënt hierover adequaat te informeren en adviseren. Schrijf direct in.
 • Webinar verdieping VTLB. Dit webinar waarin de wet vereenvoudiging beslagvrije voet zal worden behandeld is, vanwege de wijzigingen die per 1 januari zijn ingegaan, zeer actueel. En daarnaast blijft ook het (gratis te lezen) verhaal van onze ervaren docent Fokke, onverminderd waardevol voor sociaal-financieel adviseurs die alles willen weten over de belangrijke wijzigingen. Schrijf direct in.
 • Webinar voorlopige voorzieningen, dwangakkoord en breed moratorium in de praktijk. In dit webinar krijg je verdiepende informatie over voorlopige voorzieningen, het “moratorium”, het dwangakkoord en het brede moratorium zoals die in de praktijk van de schuldhulpverlening kunnen worden toegepast. Schrijf direct in.
 • Webinar zorgstelsel. Elk jaar wijzigt de zorg in Nederland. Als sociaal financiële hulpverlener is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van deze wijzigingen. Op deze manier kun je je cliënt optimaal begeleiden. Schrijf direct in