Webinar
Duur webinar: 30 minuten
Webinar het ondernememingsplanWebinar het ondernememingsplan
Het is noodzakelijk dat startende ondernemers gestructureerd hebben nagedacht over hun plannen, kansen en bedreigingen. Dit webinar staat in het teken van het maken van een ondernemingsplan waarin deze zaken uitgebreid aan de orde komen. Alles met het doel je zo goed mogelijk te helpen aan een gids om ondernemersland niet alleen in te gaan.

Spreker J. Wisse

J. Wisse

Jan-Willem Wisse adviseert, begeleidt en traint ondernemingen, teams en personen naar een succesvolle toekomst. Hij is specialist op het gebied van veranderingen binnen commerciële ondernemingen
 
 

Inhoud

Het is noodzakelijk dat startende ondernemers gestructureerd hebben nagedacht over hun plannen, kansen en bedreigingen. De webinar staat in het teken van het maken van een ondernemingsplan waarin deze zaken uitgebreid aan de orde komen. In dat kader worden er ook speciaal webinars gewijd aan zowel het Marketingplan als het Financieel Plan. Alles met het doel je zo goed mogelijk te helpen aan een gids om ondernemersland niet alleen in te gaan. In dit webinar wordt gevraagd aan de startende ondernemer: “Wat zijn jouw drijfveren?” Samen met jou verkent Jan-Willem Wisse jouw persoonlijkheidskenmerken en drijfveren. Niet om er een cijfer aan op te hangen maar om je te laten zien wat ondernemen werkelijk inhoudt.

Thuisstudie
De cursus is een volledige thuisstudie. Het lesmateriaal staat in je online persoonlijke leeromgeving.

Vragen aan de docent?
Heb je vragen aan de docent? Je kan je vragen stellen via de online leeromgeving.

Persoonlijke online omgeving
Je hebt 12 maanden toegang tot de online omgeving

Duur webinar
30 minuten


Kosten

Deelname kosten: € 39,95


Inschrijven

Vragen?
Wij bellen je graag terug

Naam*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Datum en tijdstip terugbellen

Advies nodig?

Vrijblijvend online advies van onze opleidingsmanagers

Online advies

Gratis online advies zonder reiskosten

Klik hier

Delen