Studieduur: 1 uur
Online studeren waar en wanneer jij wilt

PE punten

KIWA 1 vaardigheidspunt


Solliciteren: Het sollicitatiegesprek

solliciteren2

Daar valt de uitnodiging voor een gesprek op de deurmat.
Natuurlijk, je bent blij dat je kennelijk tot de groep geselecteerden behoort. Maar tegelijkertijd komt er een merkwaardige onrust bij: nu je zo ver bent… haal je de eindstreep wel?

Of je de eindstreep haalt wordt uiteraard bepaald door je sollicitatiegesprek. Als er veel kandidaten zijn (dat moet een inschatting van jouw kant zijn) is die vrees begrijpelijk.
Het gesprek voelt dan eerder aan als een soort overhoring dan als een gesprek. Als je weet dat je ijzersterk staat, zal het gesprek ook veel meer een tweerichtingengesprek zijn in die zin dat jij ook wilt weten of wat geboden wordt wel overeenkomt met je verwachtingen.

Na deze cursus weet jij hoe je sterk in je schoenen staat tijdens een sollicitatiegesprek en wat jij moet doen om je uitstekend voor te bereiden.

Na deze cursus vind je ook de cursus:

Solliciteren 4: arbeidsovereenkomst en praktische zaken.
De cursussen vormen samen een pakket dat ingezet kan worden om je te helpen op het onzekere pad van solliciteren. In stappen word je meegenomen in het proces dat je véél nieuwe kansen biedt.

Inhoud

Hoe sterk sta je?
Je voorbereiden op een gesprek
Welke punten verdienen extra aandacht?
Diverse interactieve oefeningen

Thuisstudie
De cursus is een volledige thuisstudie. Het lesmateriaal staat in je online persoonlijke leeromgeving. Door middel van diverse opdrachten toets je de kennis van de theorie.

Persoonlijke online omgeving
Je hebt 12 maanden toegang tot de online omgeving

Studieduur
1 uur studieduur.

PE Certificaat
Na het voltooien van de cursus ontvang je een PE certificaat. Als de cursus 100% is afgerond, dan is de cursus helemaal voltooid. Een toets afronden en daarmee een certificaat ontvangen staat los van de PE vereiste. De toets is voor de eigen kennis en een extra controle voor jezelf. Na 100% voltooien ontvang je het PE certificaat binnen één week per e-mail en vermelden wij de deelname aan de Kiwa


Kosten

Deelname kosten: € 39,95

Inschrijven


Vragen?
Wij bellen je graag terug

Naam*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Datum en tijdstip terugbellen

Advies nodig?

Vrijblijvend online advies van onze opleidingsmanagers

Online advies

Gratis online advies zonder reiskosten

Klik hier

Delen