Studieduur: 1 uur
Online studeren waar en wanneer jij wilt

PE punten

KIWA 1 vaardigheidspunt


Solliciteren: Het schrijven van een brief

solliciteren2

Wil je graag weten hoe je effectief op zoek kan gaan naar werk en hoe je een uitstekende sollicitatiebrief schrijft? Dan ben je bij deze cursus aan het juiste adres.

Natuurlijk kun je gewoon een sollicitatiebrief kopiëren van een van de vele sites die voorbeeldbrieven aanbieden. Maar waarom zou je niet de moeite nemen om te kijken of je zo’n brief meer inhoud zou kunnen geven en echt persoonlijk kan maken door deze cursus door te nemen.
Bedenk dat er bij veel functies enorm veel sollicitatiebrieven binnenkomen en jouw brief zal alleen maar opvallen omdat er voor de organisatie meer interessante punten in staan.

Aan de hand van diverse opdrachten krijg je meer inzicht hoe je de beste sollicitatiebrieven opstelt en waar je extra op moet letten.

Na deze cursus vind je ook de cursussen

Solliciteren 3: het gesprek
Solliciteren 4: arbeidsovereenkomst en praktische zaken.
De cursussen vormen samen een pakket dat ingezet kan worden om je te helpen op het onzekere pad van solliciteren. In stappen word je meegenomen in het proces dat je véél nieuwe kansen biedt.

Inhoud

Hoe moet je naar banen zoeken?
Hoe zet je netwerken in?
Het schrijven van een sollicitatiebrief
Voorbeelden van een sollicitatiebrief
Diverse interactieve oefeningen

Thuisstudie
De cursus is een volledige thuisstudie. Het lesmateriaal staat in je online persoonlijke leeromgeving. Door middel van diverse opdrachten toets je de kennis van de theorie.

Persoonlijke online omgeving
Je hebt 12 maanden toegang tot de online omgeving

Studieduur
1 uur studieduur.

PE Certificaat
Na het voltooien van de cursus ontvang je een PE certificaat. Als de cursus 100% is afgerond, dan is de cursus helemaal voltooid. Een toets afronden en daarmee een certificaat ontvangen staat los van de PE vereiste. De toets is voor de eigen kennis en een extra controle voor jezelf. Na 100% voltooien ontvang je het PE certificaat binnen één week per e-mail en vermelden wij de deelname aan de Kiwa


Kosten

Deelname kosten: € 39,95

Inschrijven


Vragen?
Wij bellen je graag terug

Naam*

Telefoonnummer*

Onderwerp*

Datum en tijdstip terugbellen

Advies nodig?

Vrijblijvend online advies van onze opleidingsmanagers

Online advies

Gratis online advies zonder reiskosten

Klik hier

Delen