• Direct inzicht in je persoonlijke eigenschappen
  • 12 maanden toegang
  • Online studeren wanneer het jou uitkomt

Communicatie

Deze cursus start met een zelftest en neemt dit als uitgangspunt. Want wat is er nu beter bij een cursus over communicatiestijl dan uit te gaan van wat we in een spiegel zien… Het maakt deze cursus in ieder geval totaal persoonlijk! Met deze test/cursus krijg je inzicht hoe je communiceert en wanneer bepaalde communicatiestijlen van belang zijn.
Meer informatie

Drijfveren

De cursus start met een test omdat het kijken in een spiegel een verdere verdieping in je drijfveren uitermate boeiend maakt. Wat zijn je persoonlijke drijfveren? Een test/cursus die van meet af aan boeit.
Meer informatie

Managementeffectiviteit

Deze cursus start met het invullen van een vragenlijst rond de zeven belangrijke management competenties: Hoge eisen stellen, Resultaatgerichtheid, U-gerichtheid, Veranderingsbereidheid, Delegeren, Concreet zijn & Voorbereiding. Na de vragenlijst ontvang je een cursus die uitleg geeft én je tools aanbiedt om een eigen ontwikkelplan te maken.
Meer informatie

Ontwikkelstijl

Ontwikkelen doen we ons allemaal. De een ontwikkelt zich door praktische leersituaties, de ander door voornamelijk theoretische stof te verwerken. Een ander assimileert alleen leerstof wanneer het om een wezenlijke interesse gaat. Met deze scan en vervolgcursus kom je erachter wat je persoonlijke stijl van ontwikkelen is.
Meer informatie

Timemanagement

Druk, druk, druk… En dat wordt knap vervelend als je niet weet hoe je goed met de tijd kunt omgaan. In het laatste geval is de cursus “Time Management, inclusief zelftest” voor jouw de ideale cursus. Met deze test/cursus krijg je inzicht in de manier waarop je met tijd omgaat en hoe je je op dit punt kunt verbeteren.
Meer informatie