Student in de spotlight

Lees de interessante verhalen van onze studenten.
Regelmatig zetten wij studenten in de spotlight met een verhaal achter het volgen van een opleiding bij Learncare en wat voor vervolg zij hieraan hebben gegeven. Ook in de spotlight staan? Neem contact met ons op!

Lida Muurling – Opleiding budgetcoach

“Naast budgetcoaching hebben mijn man en ik een assurantiekantoor”

Mede dankzij de vele gelegenheden om de coaching-aspecten met elkaar te oefenen, maakte dat het voor mij van toegevoegde waarde was om deze klassikale opleiding te volgen. Verder lezen
Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben voor verschillende financiële dienstverleners heb ik de keuze gemaakt om (naast het adviseren van verzekeringen en hypotheken) mensen te helpen met hun financiën en grip op geld te krijgen en te houden. Daartoe ben ik bij onze gemeente te rade gegaan. De gemeente heeft mij geadviseerd om hiertoe een gecertificeerde opleiding te volgen en heeft mij doorverwezen naar Learncare Academy.
Ik heb in januari 2016 telefonisch contact gezocht met Learncare. Later in die maand werd er een nieuwe opleiding gestart in Zwolle. Er was nog net 1 plaats vrij. Tezamen met 9 andere studenten heb ik met veel plezier de opleiding gevolgd.
Met name de praktijkvoorbeelden en ruime ervaring van onze docent (de heer Robert Westphal) maakte dat het een boeiende en leerzame opleiding was. Mede dankzij de vele gelegenheden om de coaching-aspecten met elkaar te oefenen, maakte dat het voor mij van toegevoegde waarde was om deze klassikale opleiding te volgen.
Mijn doel was om het certificaat te behalen (wat m.b.t. het theorie-gedeelte best lastig was) en dan vervolgens als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Dat is beide gelukt! Ik heb inmiddels een website: www.muurlingbudgetcoaching.nl Nu ben ik zowel als vrijwilliger en professional actief voor particulieren en op scholen.

Pieter van Dam – Opleiding budgetcoach, schuldhulpverlener, bewindvoerder en scheidingscoach

“Doordat ik nu langer werkzaam ben in deze branche – en verschillende opleidingen heb gevolgd bij Learncare – ervaar ik de kracht van het op de praktijkgerichte en vakinhoudelijke van de diverse opleidingen als nuttig en goed toepasbaar in de praktijk”

Er is geen mooier vak dan schuldhulpverlener. De kennis die ik in deze opleiding op gedaan heb, is een goede aanvulling bij de werkzaamheden als schuldhulpverlener. Verder lezen
Ik ben Pieter en in 2008 heb ik eerst de opleiding tot budgetcoach gevolgd. Aansluitend die van schuldhulpverlener gevolgd. In eerste instantie heb ik dit gedaan omdat ik gewend was geraakt aan de prettige , vakinhoudelijke en goed georganiseerde lesstof van de opleiding.
Ik had de opleiding nog niet afgerond en kon toen aan de slag bij een grote gemeente op de afdeling schuldhulpverlening. Er is geen mooier vak dan schuldhulpverlener. Ondertussen heb ik om mijn kennis te verbreden de NEN certificering behaald en ook de opleiding tot bewindvoerder, budget life planner en in 2016 ook de opleiding scheidingscoach behaald.
De kennis die ik in deze opleidingen op gedaan heb, is een goede aanvulling bij de werkzaamheden als schuldhulpverlener. Nu ben ik een all-round schuldhulpverlener en voer ik ook voor budgetcoach.nl regelmatig opdrachten uit en heb ik ruime ervaring opgedaan bij diverse gemeente.
De opleidingen van Learncare ervaar ik als prettig, inzichtelijk en ze zijn een goede mix tussen theorie en praktijk. Doordat ik nu langer werkzaam ben in deze branche, en verschillende opleidingen heb gevolgd bij Learncare, ervaar ik de kracht van het op de praktijk gerichte vakinhoudelijke van de diverse opleidingen als nuttig en goed toepasbaar in de praktijk.