Online examentraining SHV 2

E-learning
Gemiddeld scoort Learncare Academy een 8 gebaseerd op 63 reviews in de afgelopen 12 maanden

In het kort

Studieduur
online
Certificaat
Persoonscertificering
Prijs
€ 189,00

Beschrijving

De online examentraining voor de persoonscertificering schuldhulpverlener stelt je in staat om je optimaal voor te bereiden op het theorie examen SHV II.

Voor wie

Schuldhulpverleners die eerder een opleiding tot Schuldhulpverlener hebben gedaan en hun marktwaarde willen verhogen door het behalen van het NEN 8048-2 certificaat SHV II
De online examentraining is ook een goede voorbereiding voor de hercertificering.
De certificering wordt steeds vaker vereist om opdrachten te kunnen uitvoeren voor de Rijksoverheid, financiële instellingen, bij gemeenten, kredietbanken en werkgevers.
Zakelijke opdrachtgevers vragen naar schuldhulpverlener die in het bezit zijn van een toetsbaar certificaat en de verplichting tot jaarlijkse bijscholing door middel van het behalen van P.E. punten

Opleidingsniveau

Vereist opleidingsniveau: een afgeronde opleiding schuldhulpverlener of civiele bewindvoerder met relevante werkervaring.

Examen NEN 8048 SHV II certificaat

Steeds meer zakelijke opdrachtgevers vragen naar schuldhulpverlener die in het bezit zijn van een toetsbaar certificaat en de verplichting tot jaarlijkse bijscholing door middel van het behalen van PE punten.
Door middel van de online examentraining word je voorbereid op het online examen SHV II.

Bekijk het Programma

Programma

Een zeer praktijkgerichte voorbereiding op het theorie examen Persoonscertificering NEN Module SHV II van de Kiwa Nederland B.V. en conform de eisen als omschreven in de NEN-8048-1. Als je het certificaat behaald hebt wordt je ingeschreven in het register van de Kiwa Nederland B.V.

  • Diverse vragen over het schuldhulpverleningsproces, NEN 8048 en de wetten SHV II
  • Casussen berekenen van het afloscapaciteit en doen van een schuldregelingsvoorstel
  • Webcolleges met uitleg over het examen en uitleg over het berekenen van het afloscapaciteit en het doen van een schuldregelingsvoorstel
  • Proefexamen met 45 multiple choice vragen en 3 casussen
  • Te alle tijden een docent tot je beschikking

Kosten

Deelname kosten: € 189,-. Vrijgesteld van btw.

  • Examen kosten SHV II theorie: €359,-

Wil je inschrijven of heb je een andere vraag?

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.

Wat onze klanten vertellen