Incompany

Maatwerk opleidingen

Met de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van sociaal financiële opleidingen en trainingen zet Learncare Academy zich graag in voor specifieke wensen van bedrijven of organisaties. Zo laat een financiële instelling zijn medewerkers door Learncare onderwijzen over de actuele ontwikkelingen op het gebied van schuldsanering, WSNP en beslagrecht. Onze opleiding tot bijvoorbeeld Budgetcoach NEN 8048 of beschermingsbewind worden regelmatig incompany gegeven.

Waarom incompany bij Learncare Academy?

 

  • De inhoud wordt aangepast aan de vragen binnen de eigen organisatie;
  • De inhoud is herkenbaar voor de deelnemers en sluiten daardoor beter aan;
  • De onderlinge betrokkenheid is hoger;
  • Geen extra reistijd en reiskosten voor de deelnemers;
  • Meerdere deelnemers van één organisatie geeft een prijsvoordeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jullie bedrijf?

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan het formulier worden ingevuld.

Hoe gaan wij te werk?

Voor maatwerkonderwijs bespreek je samen met een opleidingsmanager wat de doelstellingen zijn. Op basis van dit contact komt de keuze voor de didactische vorm en voor het programma tot stand. De opleidingsmanager maakt gebruik van de jarenlange ervaring en van het netwerk van docenten. Het is ook mogelijk een bestaande cursus in company te geven. Voor meer informatie mail dan naar: info@learncare.nl of neem contact met ons op via: 072 – 564 33 75. Éen van onze opleidingsmanagers maakt dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Case: Incompany bij Synthese

Een welzijns-organisatie, waarbij we 2 workshops sociale zekerheid en coachen en motiveren mochten verzorgen.

Een aantal reacties van deelnemers:

Heb zelden zo’n goede cursusleider meegemaakt. Hij gaf goede uitleg die boeide en duidelijk te bevatten was voor mij. Het beste advies vond ik zijn stelling: Leer niets uit je hoofd want morgen is het al weer veranderd.

 

Beide masterclasses hadden een goede inhoud en werden door de docent op een manier gebracht die goed aansloot bij de vrijwilligers. Hij wist op een goede manier de lijn in het verhaal te houden en m.n. door de voorbeelden van hemzelf uit de praktijk durfden vrijwilligers zichzelf ook een spiegel voor te houden. Wij zijn zeer tevreden over de contacten vooraf met LearnCare en de masterclasses.

Annie Korstjaans
Coördinator Thuisadministratie Synthese

Onze klassikale trainingen gaan door! We nemen hiervoor de nodige voorzorgsmaatregelen