Incompany

Maatwerk opleidingen

Met de jarenlange ervaring in het ontwikkelen van sociaal financiële opleidingen en trainingen zet Learncare Academy zich graag in voor specifieke wensen van bedrijven of organisaties over de meest actuele onderwerpen.

De schuldhulpverlening beleeft interessante tijden! Per 1 januari 2021 zijn er namelijk grote wijzigingen van kracht geworden.
De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet, de herziening van het beslag- en executierecht, de wijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening, het Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening: allemaal nieuw! Deze onderwerpen en meer maken wij graag op maat passend voor de organisatie.

Ook onze opleidingen tot bijvoorbeeld Budgetcoach NEN 8048, schuldhulpverlener of beschermingsbewind worden regelmatig incompany gegeven.

Waarom incompany bij Learncare Academy?

  • De inhoud wordt aangepast aan de vragen binnen de eigen organisatie;
  • De inhoud is herkenbaar voor de deelnemers en sluiten daardoor beter aan;
  • De onderlinge betrokkenheid is hoger;
  • Geen extra reistijd en reiskosten voor de deelnemers;
  • Meerdere deelnemers van één organisatie geeft een prijsvoordeel;
  • Zowel klassikale als virtuele lessen mogelijk;
  • Gemiddeld scoren wij bij klanten een 8,7

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kan het formulier worden ingevuld.

Hoe gaan wij te werk?

Voor maatwerkonderwijs bespreek je samen met een opleidingsmanager wat de doelstellingen zijn. Op basis van dit contact komt de keuze voor de didactische vorm en voor het programma tot stand. De opleidingsmanager maakt gebruik van de jarenlange ervaring en van het netwerk van docenten. Het is ook mogelijk een bestaande cursus in company te geven. Voor meer informatie mail dan naar: info@learncare.nl of neem contact met ons op via: 085 273 5869. Éen van onze opleidingsmanagers maakt dan een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek.

Case: Gemeente Súdwest-Fryslân

Gemeente Súdwest-Fryslân kiest al sinds 2013 voor opleidingen van Learncare Academy

Gemeente Súdwest-Fryslân kiest al sinds 2013 voor opleidingen van Learncare Academy

Incompany opleiding op maat

‘Sinds 1 juli 2012 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de Wet Gemeentelijke Schulddienstverlening. Medewerkers binnen het sociaal domein kregen in 2013 de kans zich te scholen in schulddienstverlening. We waren op zoek naar een opleidingsinstituut dat ons kon helpen om onze kennis verder te verdiepen. En toen kwamen we al snel bij Learncare Academy uit. Zij hadden de beste prijs-kwaliteitverhouding en lieten een hele goede indruk achter. Het 1ste jaar hebben 10 collega’s een basisopleiding schulddienstverlening gevolgd via Learncare. Deze opleiding is afgesloten met een examen, iedereen is geslaagd. Het volgende jaar hebben we besloten om onze deskundigheid verder uit te breiden met de Kiwa-registratie. Inmiddels zijn 6 collega’s gecertificeerd’, aldus Anna Hilda. ‘De daaropvolgende jaren heeft Learncare ook onze trainingen verzorgd. Zo denken ze mee over onderwerpen, zoeken er de passende docent bij en verzorgen onze Kiwa-registraties. Dankzij deze samenwerking zijn we goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Ook vinden we de vorm van een incompany training erg fijn. We bevelen de Learncare Academy zeker aan bij andere organisaties.’

Al jarenlang tevreden

‘Wij vinden het belangrijk om onze kennis en kwaliteit op peil te houden en op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Dit is ook voor onze inwoner een waarborg. Belangrijk is om hier cursusdagen voor te organiseren omdat dit in de dagelijkse werkzaamheden vaak ad hoc gebeurt. En nu borgen we structureel onze kwaliteit’, vertelt Anna Hilda. ‘Daarnaast is de opleiding in deze vorm een mooie aanvulling op onze werkzaamheden binnen het Gebiedsteam. We zijn specialist schulddienstverlener en hebben daarnaast volop kennis van werk & inkomen en participatie. We bevelen de Learncare Academy zeker aan bij andere organisaties. Onze ervaringen zijn tot in al die jaren dat we samenwerken bijzonder positief.’ Lees verder >>

Case: Incompany bij Synthese

Een welzijns-organisatie, waarbij we 2 workshops sociale zekerheid en coachen en motiveren mochten verzorgen.

Een aantal reacties van deelnemers:

Heb zelden zo’n goede cursusleider meegemaakt. Hij gaf goede uitleg die boeide en duidelijk te bevatten was voor mij. Het beste advies vond ik zijn stelling: Leer niets uit je hoofd want morgen is het al weer veranderd.

 

Beide masterclasses hadden een goede inhoud en werden door de docent op een manier gebracht die goed aansloot bij de vrijwilligers. Hij wist op een goede manier de lijn in het verhaal te houden en m.n. door de voorbeelden van hemzelf uit de praktijk durfden vrijwilligers zichzelf ook een spiegel voor te houden. Wij zijn zeer tevreden over de contacten vooraf met LearnCare en de masterclasses.

Annie Korstjaans
Coördinator Thuisadministratie Synthese