Over ons

Welkom, wat leuk dat je kennis met ons komt maken

Welkom, wat leuk dat je kennis met ons komt maken


Als 2 zussen staan wij aan het roer van de 2 familiebedrijven Learncare Academy & Budgetcoach.nl

We vinden het zeker niet vanzelfsprekend om met elkaar te mogen samenwerken en zijn dan ook trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn. We vinden het belangrijk dat ons bedrijf een familiesfeer uitademt en dat de medewerkers met elkaar omgaan als een grote familie.

Dagelijks nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren, is een van de redenen dat we ’s morgens met plezier naar ons werk gaan. Als familiebedrijf hebben we ook een duidelijk andere drijfveer dan traditionele bedrijven. Zeker, winst is belangrijk voor de continuïteit van de organisatie, maar niet onze belangrijkste drijfveer. Met onze bedrijven willen wij een verschil maken in de levens van mensen. Iedereen heeft recht op een leven zonder armoede. Ons motto is dan ook: Ieder mens is het waard om in te investeren!

Stephanie & Leonie Hesterman, Learncare Academy

Visie & Missie

Visie

LearnCare Academy is ambitieus en streeft ernaar om de beste sociaal financiële opleider van Nederland te zijn die hoogwaardige kwaliteit levert.

Missie

Vanuit ons familiebedrijf is het onze levensmissie mensen te kunnen helpen bij het oplossen van hun financiële problemen. Bij Learncare Academy geven wij daarom met passie en gedrevenheid opleidingen die bijdragen aan het schuldenvrij maken van Nederland.
Op deze manier dragen we een steentje bij om de armoede uit de wereld te helpen. Een groot streven, maar als je het niet probeert, weet je zeker dat je niks bereikt.

Dankzij onze zeer deskundige medewerkers en docenten zijn we meer dan 15 jaar de sociaal financiële opleider van Nederland. Naast Learncare Academy beschikken we over een financieel adviesbureau, waardoor wij theorie en de praktijk heel mooi kunnen combineren. Hierdoor zijn we altijd up-to-date op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en kunnen we deze snel in onze opleidingen verwerken.

Uiteindelijk is het onze missie dat onze cursisten goed beslagen ten ijs komen om hun klanten te helpen bij het oplossen van problemen op sociaal financieel gebied. Bijvoorbeeld door op te treden als budgetcoach om mensen financieel zelfredzaam te maken.

Advies nodig voor je volgende opleiding of training?

Weet je nog niet helemaal welke opleiding bij jou past en wil je even sparren met één van onze opleidingsmanagers. Vraag dan geheel vrijblijvend gratis online advies aan.

Ervarend & effectief leren

Ervarend leren

Al onze online en klassikale opleidingen zijn gebaseerd op het principe ‘ervarend leren’. Dit houdt in dat je leert door te doen en te proberen. Ervarend leren betekent ook dat je je bewust bent of wordt van het effect van je gedrag. Pas na bewustwording kun je een voor jezelf onderbouwde keuze maken om je gedrag te veranderen. Bij Learncare Academy leer je vanuit je eigen mogelijkheden.

Onze trainers gaan uit van wat jij al kan en bouwen hierop samen met jou verder. De vaardigheden die je bewust of onbewust bezit, vormen het uitgangspunt.
Leren bij Learncare Academy betekent op een nuchtere wijze werken aan je professionele ontwikkeling.

Effectief leren

  • Leren met de praktijk: Onze opleidingen sluiten aan op de praktijk. De opleiding vindt dan ook plaats in een praktische setting met gebruik van simulaties, cases uit de realiteit, praktische opdrachten en biedt daardoor een goede oriëntatie op het werkveld.
  • Leren is persoonlijk: Wij begrijpen ook dat de drukte van alledaags niet altijd gecombineerd kan worden met een klassikale opleiding. Wij bieden dan ook online opleidingen en (PE)trainingen aan waarbij je dezelfde hoge kwaliteit kan verwachten. Door het gebruik van video en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat een opleiding altijd praktijkgericht is. Onze docenten zijn altijd online bereikbaar voor vragen en advies. Het belangrijkste vinden wij dat een opleiding of training bij jou past. Hierdoor leer jij een stuk leuker!
    Heb jij een opleiding bij ons gevolgd en loop je tegen bepaalde praktijksituaties aan? Vraag het ons en wij helpen je verder of neem een kijkje in onze Kenniscentrum.
  • Leren met plezier: Tijdens onze opleidingen spelen plezier en humor een grote rol. Omdat leren met plezier in onze ogen bijdraagt aan effectief leren.
sociaal financieel hulpverlener, hbo-opleiding, gecertificeerd budgetcoach, schuldhulpverlener

Het team

Diana Schellekens
Opleidingscoördinator
Daniel van der Meulen
Grafisch ontwerper
Tanisha Meyer
Cursistenadministratie
Leonie Meyer – Hesterman
Directeur
Stephanie Hesterman
Directeur
Robert Westphal
Docent
Fokke van der Meulen
Docent
Bart Seegers
Docent
Anita de Nie
Assessor
Gideon Schrijver
Docent