Budgetcoach is géén beschermde titel: kansen voor jou dus…

Geplaatst op

Wanneer jij vindt dat je goed met geld bent en je noemt jezelf vanaf morgen budgetcoach, dan is er niemand die je op de vingers tikt. Tót je foutieve berekeningen maakt, te veel toeslagen terugvraagt en mensen onbedoeld in de problemen brengt. En dat zijn dan juist de mensen die zich al in een uiterst kwetsbare financiële situatie bevinden. 

Onderscheid jezelf daarom door voor een degelijke opleiding te kiezen die tot een NEN 8048 en/of Kiwa-certificering leidt. De eerstvolgende opleiding start alweer op 11 mei aanstaande, de vooruitzichten zijn voor nu dat deze opleiding virtueel van start zal gaan. Cursisten die de opleiding volgden zeggen zonder uitzondering dat ze zich zelfverzekerder voelen tijdens de gesprekken met hun cliënten. Enerzijds omdat ze tot in detail op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en anderzijds omdat ze ook gesprekstechnieken aangeleerd hebben tijdens de opleiding. 

“Opleiding budgetcoach Learncare Academy beoordeeld met een 9,4”

Kies voor klassikaal of e-learning

Als persoonlijk betrokken Learncare Academy begrijpen we heel goed dat elke cursist een eigen balans tussen werk en privé nastreeft. Daarom bieden we twee varianten van de opleiding aan die beiden dezelfde inhoud behandelen. De uitgebreide e-learning is ideaal voor cursisten die wat krapper in hun tijd (en evt. budget) zitten en tóch graag op de hoogte zijn alle ins en outs. De klassikale variant kent exact dezelfde inhoud maar biedt meer interactie met klasgenoten. Ook dat wordt door onze studenten als erg prettig en waardevol ervaren. Mocht de klassikale variant als gevolg van corona niet fysiek vormgegeven kunnen worden, dan zetten we deze wederom in virtuele vorm in. 

Spread the word

Zelf advies nodig? Bijvoorbeeld in de rol van coach of adviseur? Help ons om onze boodschap uit te dragen: wijs mensen (en organisaties!) op het belang van in zee gaan met een gecertificeerde professional. Vraag een gratis online gesprek aan. Bel of vul het contactformulier op onze website. We kijken uit naar je bericht.

PS Ben je al werkzaam als budgetcoach, maar nog niet in het bezit van een certificaat? Geen probleem! Met onze examentraining speciaal voor budgetcoaching, bereid jij je uitstekend voor op het examen SHV III. Lees hier meer over de examentraining en het examen SHV III vind je hier.