Coronaproof studeren, waar en wanneer je maar wilt

Geplaatst op

Coronaproof studeren, waar en wanneer je maar wilt

Online cursussen en trainingen zijn sinds de coronacrisis populairder dan ooit. Geen wonder, want via een webinar of e-learning leer je waar en wanneer jij maar wilt. Thuis aan je bureau of aan de keukentafel. Of lekker in je eigen tuin of op je balkon. En ook nog eens veilig en helemaal coronaproof!

Webinars en livestreams
Je weet waarschijnlijk dat je bij Learncare Academy altijd al webinars kon volgen waar theoretische onderwerpen en praktijkvoorbeelden worden behandeld. Veel van die webinars sluiten naadloos aan op de praktijk van budgetcoach. Nieuw is dat we nu ook livestreams organiseren. In de ochtend volg je deze les, waarna je ’s middags tijd hebt om aan opdrachten te werken. Aan het eind van de dag heb je dan de hele les af, net zoals bij een ‘gewone’ klassikale les.

Leren in de zomer
En heb je je vakantieplannen voorlopig maar even in de ijskast gezet? Dan is het goed te weten dat we momenteel druk bezig zijn met het inrichten van een summerschool. Zo kun jij straks ook in de zomer gewoon verder met het op peil brengen én houden van je vakkennis! Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste updates hierover!