Geen goede tijd nu voor een klassikale opleiding? Volg dan een online training! Nu met 10% korting.

Geplaatst op

Geen goede tijd nu voor een klassikale opleiding? Volg dan een online training! Nu met 10% korting.

Dagelijks stel je alles in het werk om je cliënten zo goed mogelijk te adviseren. Dat laatste kan alleen als je continu op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Bijblijven door het volgen van relevante opleidingen is dan ook essentieel. Dat hoeven wij jou als sociaal-financieel adviseur niet te vertellen. Maar je weet hoe dat gaat. Druk, druk, druk…. Voor een klassikale opleiding heb je al helemáál geen tijd. Een online training of een interactieve workshop biedt dan uitkomst.

Tijdbesparend en eigentijds

In ons land zijn wijzigingen in fiscale zaken en overige wet- en regelgeving aan de orde van de dag. Daarmee vertellen wij jou als sociaal-financieel adviseur niets nieuws. Maar je dagelijkse uitdaging is hoe je je kostbare tijd zo goed mogelijk kunt verdelen tussen het adviseren van cliënten en het op peil houden van je vakkennis. Voor dat laatste hoef je heus niet altijd een klassikale opleiding te volgen. Want om bij te blijven, kun je bij Learncare Academy ook online trainingen en interactieve workshops volgen. Tijdbesparend en eigentijds!

Waar en wanneer het jou uitkomt

Samen met andere collega’s in een klaslokaal een opleiding volgen is motiverend en gezellig. Maar alléén maar luisteren naar een verhaal van een docent, is niet meer van nu. Om je vakkennis bij te spijkeren, zijn er tegenwoordig manieren die aanzienlijk minder tijd kosten en waarmee je net zo’n goed resultaat behaalt. Dankzij onze e-learnings, webinars en korte interactieve workshops blijft je kennis altijd up to date. En het mooie is dat je deze trainingen thuis of op kantoor kunt doen, waar en wanneer het jou uitkomt.

Blijvend leren

Wat je vandaag hebt geleerd, is morgen alweer veranderd. Zeker als sociaal-financieel adviseur is het daarom essentieel om tijdens je hele loopbaan te blijven leren. Niet alleen door het volgen van relevante opleidingen, maar bijvoorbeeld ook door dagelijks het nieuws op radio, tv en in de krant te volgen. Alleen op die manier houd je je vakkennis fris. Vergelijk het met sporten: alleen als je regelmatig traint, blijf je fit en presteer je optimaal. Dus blijf leren, daar plukken jouw cliënten weer de vruchten van.

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden van online trainingen en interactieve workshops? Zeker nu kunnen we ons voorstellen dat het volgen van een opleiding op afstand meerwaarde biedt.

Graag bieden we je 10% korting aan op ál onze online opleidingen. De actie geldt tot en met 19 april aanstaande. We kijken uit naar je inschrijving.

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

Opleidingen
E-learning

E-learning budgetcoach

Startdatum Vandaag
Prijs € 749,00
Veel mensen krijgen niet de juiste balans tussen inkomsten en uitgaven. Brieven die ongeopend op de stapel belanden en betalingen die keer op keer worden uitgesteld. In de praktijk kampen zowel jongeren, volwassenen als ouderen met dit probleem.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
Opleidingen
E-learning

E-learning schuldhulpverlener

Startdatum Vandaag
Prijs € 949,00
De opleiding tot schuldhulpverlener is bestemd voor iedereen die mensen met ernstige financiële problemen wil helpen hun leven weer op de rit te krijgen.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
Opleidingen
Klassikaal

Opleiding budgetcoach

Eerste startdatum
Prijs vanaf€ 1.499,00
Deze praktische opleiding leidt je in 2 tot 3 maanden op tot budgetcoach. Na het volgen van deze opleiding heb je alle handvatten om gelijk aan de slag te gaan als budgetcoach.
KIWA 12 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar lezen van loonstrookjes

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
Na deze webinar kun je een loonstrookje lezen, en beoordelen welke bedragen relevant zijn voor het vaststellen van het bruto en netto inkomen van de cliënt. Het invullen van de VTLB-calculator wordt zo een stuk eenvoudiger. Daarnaast krijg je meer inzichten in de loonbelasting, zodat het duidelijker wordt hoe het netto inkomen kan worden gedestilleerd uit het bruto inkomen.
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar actualisatie schuldhulpverlening

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
De schuldhulpverlening beleeft interessante tijden! Per 1 januari 2021 zijn er namelijk grote wijzigingen van kracht geworden. De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet, de herziening van het beslag- en executierecht, de wijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening, het Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening: allemaal nieuw!
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten
E-learning

Webinar financiële gedragsverandering van cliënten

Startdatum Vandaag
Prijs € 84,95
Gedrag speelt niet alleen een belangrijke rol in het ontstaan van schulden, het bepaalt ook op welke wijze de cliënt omgaat met de schuldenproblematiek. Voor een succesvol en resultaatgericht traject is gedragsverandering van de cliënt cruciaal. Opgelegde verandering blijkt niet te werken, het zelf tot inzicht komen waarom verandering belangrijk is wel.
Horus 2 punten
KIWA 2 punten
NVVBS 2 punten
WSNP 2 punten
Pe Punten sluiten