Je medewerkers helpen met één van onze budgetcoaches?

Geplaatst op

Je medewerkers helpen met één van onze budgetcoaches?

Ken je ons andere bedrijf budgetcoach.nl al? Via dit financieel adviesbureau bieden wij al meer dan 15 jaar diensten op het gebied van budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoaching. En het mooie van deze combinatie is dat theorie en praktijk elkaar optimaal aanvullen. Via budgetcoach.nl zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak, waardoor we deze snel in onze opleidingen kunnen verwerken. Bij Learncare leren onze budgetcoaches dus altijd precies wat ze in de praktijk nodig hebben. 

Van praktijk naar lesmateriaal
Zo weten wij bijvoorbeeld uit ervaring hoe moeilijk het is voor mensen met financiële problemen om hierover met hun werkgever in gesprek te gaan. Ze ervaren veel schaamte en ook werkgevers vinden het soms lastig om dit soort privéproblemen aan te kaarten. Aan de andere kant blijkt uit onderzoek van het NIBUD dat werknemers die het financieel moeilijk hebben, vaker ziek thuis blijven waardoor ze de werkgever veel meer geld kosten dan het bedrag dat een werkgever kwijt zou zijn aan het inschakelen van een professionele hulpverlener. Dergelijke cases verwerken we in onze opleidingen. 

Zijn jouw collega’s financieel fit?
Mocht je het idee hebben dat er collega’s in je bedrijf zijn die het moeilijk hebben. Die stress ervaren. Of die minder goed functioneren als gevolg van financiële onrust? Wil jij graag eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden om één van onze ervaren, gecertificeerde budgetcoaches in te zetten voor de medewerkers uit jouw organisatie. Direct bellen met 072 – 540 91 75 kan ook, of stuur een e-mail naar info@budgetcoach.nl We kijken uit naar je bericht! 

16108