Kom jij ons team versterken als budgetcoach?

Geplaatst op

Kom jij ons team versterken als budgetcoach?

In onze eerdere nieuwsbrieven heb je al vaker kunnen lezen over budgetcoach.nl, onze zusterorganisatie. Om je geheugen nog even op te frissen: via deze organisatie bieden wij al ruim 15 jaar diensten aan op het gebied van budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoaching. Onze coaches werken vooral voor gemeenten, financiële instellingen, zorgverzekeraars, woningcorporaties en werkgevers, verspreid over heel Nederland.

Dankbaar werk
Budgetcoach is een prachtig vak, vinden wij. Je mag mensen uit de schulden helpen. En dat is waardevol, zeker nu een groeiend aantal mensen de grip op hun geld verliest. Als budgetcoach begeleid je hen bij het orde op zaken stellen van hun financiën, waardoor weer in rustiger vaarwater komen. Gedurende een bepaalde periode ben je dus de steun en toeverlaat van je cliënt. Je cliënt bevindt zich in een kwetsbare positie. Dat maakt dit vak boeiend, maar vooral ook heel dankbaar.

Je kennis in praktijk brengen?
Wil jij na het volgen van één van onze opleidingen het team van budgetcoach.nl versterken? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen met jou welke mogelijkheden er zijn. Direct bellen met 072 – 540 91 75 kan ook, of stuur een e-mail naar info@budgetcoach.nl
We kijken uit naar je bericht!

PS Wist je dat onze 10% kortingsactie op alle online opleidingen en webinars verlengd is tot eind mei?  Schrijf je snel in!