Laatste kans op tickets voor het event in de Week van het Geld – Help jij mee geldzorgen aan te pakken?

Geplaatst op
Congres_2022_programma_laatste kans

Het is bijna zover: de Week van het Geld gaat beginnen. Binnen onze academy betekent dit op 29 en 31 maart een bomvol programma met allerlei interessante sprekers, professionals en ervaringsdeskundigen. Het congres vindt online plaats, dus is lekker praktisch te volgen vanuit je eigen kantoor, luie stoel of terras in de lentezon. En dan ook nog op een moment dat het jou schikt, want de sessies zijn online terug te kijken. Je ontvangt al 4 PE-punten, als je 4 uur inlogt. Mis deze kans niet en schaf nog snel je toegangskaarten aan. Door deelname aan dit event, pak je samen met ons de geldzorgen in Nederland aan. Wist je dat er per aangekocht ticket € 10 naar een goed doel gaat? Organisatie Samen voor alle kinderen is er voor alle ruim 315.000 kinderen en jongeren van 0 tot 21 jaar die opgroeien in arme gezinnen. Ouders met weinig geld kunnen bij hen terecht zodat ook hun kind(eren) mee kunnen doen met activiteiten zoals sport of het vieren van een verjaardag.

De highlights voor de állerlaatste keer op een rijtje

Je kunt het zo gek niet bedenken of het onderwerp komt terug in een van de inspirerende sessies. Denk dan bijvoorbeeld aan het doorbreken van het taboe op geldzorgen en schulden, door Clairette van der Lans, vanuit het ministerie van financiën.

Docent Bart Seegers vertelt over de gevolgen van Life Events en collega-docent Robert Westphal geeft een inspirerende workshop over de relatie tussen schulden en psychologische factoren. Maar ook het stimuleren van financiële gezondheid bij uitzendkrachten, door Femke Kooijman van Doorzaam, kan je aanspreken.

Of het verhaal over de impact van een loonbeslag van René Oosterveer, als manager betrokken bij budgetcoach.nl. En dan zijn er de ervaringsdeskundigen die zelf aan den lijve ondervonden hebben wat geldzorgen met je doen. Denk aan Jan-Willem Adams als gemeenteraadslid woonachtig op Terschelling of aan Giovanna di Stefano, bekend van de NPO-serie ‘Waar doen ze het van?’ al jaren weer financieel op de rit.

Tel daar de indrukwekkende praktijkverhalen van Nienke Oostra, als gecertificeerd budgetcoach aan onze organisatie verbonden én het relaas van Ellen Baas, relatiebeheerder bij de Belastingdienst, bij op en je hebt een aardige indruk van het programma.

En natuurlijk is er op 31 maart om 14.00 uur de inspiratiesessie met Annemarie van Gaal. Zij vraagt zich af of het ons lukt om, kijkend naar de dreigende schuldenlast, ons hoofd nog boven water te houden.