Schuldhulpverlening en budgetcoaching: bijzonder nodig in 2021

Geplaatst op

Schuldhulpverlening en budgetcoaching: bijzonder nodig in 2021

In een eerder blog vertelden we over de belangrijke wetswijziging die vanaf 1 januari 2021 van kracht is. 

Gevolgen voor jouw praktijk
Al deze wijzigingen hebben opnieuw gevolgen voor jouw dagelijkse praktijk. We kunnen ons voorstellen dat het soms behoorlijke uitdagend lijkt om je kennis helemaal up-to-date te houden. Misschien voel je zelfs wat druk of stress daarover. Weet dat dit niet nodig is, want wij zetten telkens opnieuw alle belangrijke wijzigingen voor je op een rijtje. Vervolgens verpakken we dit in een compacte, duidelijke masterclass of webinar die je snel en goed op de hoogte brengen van alle wijzigingen. Dat geeft jou als sociaal financieel adviseur de zekerheid dat je jouw cliënten op de allerbeste manier helpen kunt. Want daar heb jij uiteindelijk je vak voor gekozen. Zo hebben we in de maand februari alvast extra masterclasses ingepland die specifiek gaan over de wet vereenvoudiging beslagvrije voet. Schrijf je hier alvast in, zodat je tot in detail op de hoogte bent van de wijzigingen.

Schuldhulpverlening en budgetcoaching
Je hebt vast wel gemerkt en uiteraard ook gehoord in de media, dat veel mensen financiële uitdagingen ervaren als gevolg van de corona crisis. Zo zijn er de ondernemers die hun bedrijf niet meer overeind kunnen houden, de mensen die hun baan kwijtraken en zij die er toch al niet zo rooskleurig voorstonden en definitief in de schuldhulpverlening terecht dreigen te komen. Daarom brengen we graag opnieuw onze opleiding Budgetcoaching onder de aandacht en uiteraard ook de opleiding Schuldhulpverlening. Beide opleidingen beschikken over de NEN 8048-2 certificering, die normatieve eisen stelt aan schuldhulpverleningsorganisaties. Doel van deze norm is meer transparantie en een verdere professionalisering van de schuldhulpverleningssector en de personen die daarin werkzaam zijn. Uiteraard vinden wij deze manier van kwaliteitsborging een bijzonder goede zaak. 

Meer weten?
Wil je meer weten over bovenstaande opleidingen, masterclasses, certificeringen of de maatregelen die we hebben getroffen om een gezond studieklimaat te waarborgen? Neem dan vooral contact met ons op. 

16108