Tot 5 februari nog early bird tickets van € 159 voor € 129 voor event Week van het Geld

Geplaatst op

Wist je dat 1 op de 12 kinderen in armoede leeft? Dat zijn ongeveer 2 kinderen per klas… Schrijnend en verdrietig vinden we dat! En daarom willen wij jou in deze ‘Week van het geld’ uitnodigen om sámen met ons het verschil te maken. We bieden je graag volop inspiratie om geldzorgen aan te pakken. Bij jezelf, bij een ander of omdat je als sociaal financieel adviseur werkt. Misschien ben je wel budgetcoach of werk je als schuldhulpverlener en zie je dagelijks welke impact geldzorgen op het leven van mensen hebben. We krijgen, op één of andere manier, allemaal met geld, zorgen daarover of juist financieel fit zijn te maken. Inschrijven voor het event doe je hier.

Inspiratiesessie van Annemarie van Gaal

In deze inspirerende sessie deelt Annemarie haar kennis over het komen tot én behouden van een financieel gezond leven. Gestart als alleenstaande moeder met een zeer bescheiden inkomen, weet ze als geen ander hoe het is om met heel weinig rond te moeten komen. Met praktisch toepasbare tips laat ze zien dat een leven zonder geldzorgen voor iedereen binnen handbereik ligt. Gegarandeerd dat jij de gouden tips ontvangt om hier vervolgens anderen weer mee te helpen.

Claim nú voordelig je early bird ticket (t/m 05-02 slechts € 129) voor een inspiratiesessie met o.a. Annemarie van Gaal

Dit ontvang je

  • 2 dagen vol inspiratie met als topsessie Annemarie van Gaal. Zij is ondernemer, investeerder, auteur én bekend van verschillende televisieprogramma’s als Dubbeltje op zijn kantCrisis in de tent en Dragons’ Den.
  • 4 PE-punten (in aanvraag).
  • Tijdens de live sessies mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat.
  • 2 weken gratis alle sessies terugkijken met een replaylink. Kan je er de volle 2 dagen niet bij zijn? Geen probleem!
  • Ontmoet andere deelnemers in networkrooms.

Help jij mee om geldzorgen uit de taboesfeer te halen?

Ons doel? Het taboe doorbreken en financiële gezondheid bereiken voor iedereen. Want dat verdient élk mens, jong of oud. Laat je daarom in de week van het geld inspireren door maar liefst 8 sessies met als topsessie Annemarie van Gaal. Binnenkort volgt het complete programma met daarin meer interessante sprekers. Reserveer de tijd 10:00 uur t/m 16:00 uur alvast in je agenda op 29 en 31 maart! Alle sessies zijn achteraf terug te kijken. 
Vind je 2 dagen veel? Of heb je moeite met kiezen? Je hoeft niet álles te volgen, pik er gewoon uit wat je leuk of interessant vindt.

Wie kan je nog meer verwachten?

Onze topdocenten Bart Seegers en Robert Westphal. Zij vertellen meer over life events, de financiële gevolgen en zoomen in op de relatie tussen schulden en psychologische factoren. Verder vertelt René Oosterveer, betrokken bij ons zusterbedrijf Budgetcoach.nl, onder meer over de impact van loonbeslag. Ook deelt Giovanna di Stefano, bekend van NPO-serie ‘Waar doen ze het van?’ haar dappere ervaringsverhaal, zij is weer helemaal schuldenvrij. Ook Clairette van der Lans, betrokken vanuit het Ministerie van Financiën vertelt haar verhaal over het doorbreken van het taboe op geldzorgen. Verder deelt Senior Relatiebeheerder Ellen Baas, aanwezig namens de Belastingdienst informatie over actuele ontwikkelingen. Tot slot sluit ook Doorzaam aan. Zij vertellen over hoe financiële gezondheid bij uitzendkrachten te stimuleren. Een actueel onderwerp, zeker in de huidige, krappe arbeidsmarkt. En dan zijn we er nog niet: overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt!

Bomvol programma: heb jij het lef om het verschil te maken? 

Kortom, we bieden een bomvol programma vol interessante sprekers. Heb jij het lef om het verschil te maken? Ben je er ook bij?