Veel vraag naar jouw kennis

Geplaatst op

Veel vraag naar jouw kennis

In het najaar start de klassikale opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048. 

In drie maanden tijd leer je hoe je mensen met problematische schulden in staat stelt om het zelf weer op te gaan pakken. Een dankbare taak. Maar tegelijkertijd een taak die behoorlijk uitdagend kan zijn. 

Gecertificeerd aan de slag
Na het volgen van deze opleiding beschik je als professioneel schuldhulpverlener over het erkende Kiwa-vakbekwaamheidscertificaat NEN 8048. Met dit certificaat op post hbo-niveau kun je bijvoorbeeld aan de slag als schuldhulpverlener, budgetcoach, budgetbeheerder of casemanager schuldhulp. Je kunt gaan werken bij een gemeente, woningbouwcorporatie, zorginstelling of instelling voor budgetbeheer.

Veel behoefte aan mensen zoals jij
Je kunt je voorstellen dat er, als gevolg van de wereldwijde coronacrisis, veel behoefte is aan mensen die specialistische, financiële kennis met zich meebrengen. Hoe treurig de aanleiding ook is, het biedt daardoor wel volop baankansen. Wil je meer weten over deze opleiding die dit najaar op meerdere plaatsen in het land van start gaat? Lees er hier alle ins en outs over. Je vindt er ook de mogelijkheid tot inschrijven. We kijken uit naar je komst. Je bent van harte welkom in de mooie groep cursisten die zich al heeft aangemeld. Studeer je liever online? Dat kan ook met onze praktische e-learning opleiding tot schuldhulpverlener.