Werken als budgetcoach?

Geplaatst op

Wil je werken als budgetcoach of wil je weten of er wel een baan te vinden is als budgetcoach? Goed nieuws! Bij onze zusterbedrijf budgetcoach.nl zijn wij op zoek naar budgetcoaches in verschillende regio’s. Dit ter aanvulling van het mooie team die er al staat. Budgetcoach.nl blijft vanwege een aantal nieuwe opdrachtgevers en projecten groeien. Dat betekent kansen voor jou. Het is belangrijk om te weten dat je een opleiding tot budgetcoach NEN 8048 voltooid moet hebben. Dat betekent dat je KIWA certificering shv 3 ook behaald is. De opleiding tot budgetcoach kan je zowel online als klassikaal behaald hebben. Alles over het beroep budgetcoach vind je hier terug.

Studeer voordelig in combinatie met het STAP-budget

Het aanbod van Learncare Academy is ook opgenomen in het STAP Budget. Dit betekent dat jij voordelig een opleiding of cursus tot budgetcoach kan volgen. Je ontvangt hiermee tot 1000,- subsidie. Alle informatie over het STAP-budget vind je hier terug.

Vacature budgetcoach

Voor een aantal (nieuwe) opdrachtgevers en projecten zijn wij bij onze zusterbedrijf budgetcoach.nl op zoek naar budgetcoaches in de volgende regio’s:

  • Noord-Brabant
  • Regio Arnhem
  • Amsterdam-Noord

Iedere dag werken we met een groot team van budgetcoaches om armoede de wereld uit te helpen. Sluit jij je aan bij ons team?
Meer informatie over de opleiding? Bekijk hier de opleiding tot budgetcoach

16108