50 kinderen blij gemaakt met een verjaardagsbox dankzij deelname congres samen pakken we geldzorgen aan

Geplaatst op

50 kinderen blij gemaakt met een verjaardagsbox dankzij deelname congres samen pakken we geldzorgen aan

sam&voorallekinderen

Dankzij jullie deelname aan het congres ‘Samen pakken we geldzorgen aan’ dat georganiseerd werd door Budgetcoach.nl en Learncare Academy hebben we een heel mooi bedrag van €2.000,- mogen ontvangen! Met dit bedrag kunnen bijvoorbeeld 50 kinderen hun verjaardag vieren wanneer daar thuis geen geld voor is. Met natuurlijk slingers, een taartmix en verjaardagscadeautjes voor thuis en een heerlijke traktatie voor op school.

Een groot deel van de deelnemers heeft meegeluisterd naar het persoonlijke verhaal van vader Jan-Willem en meer gehoord over het belangrijke werk van het samenwerkingsverband Sam& voor alle kinderen. Dat zagen we direct terug in een flink aantal aanvragen voor kaartjes om onze boodschap in het eigen netwerk te verspreiden. Het aanvragen van kaartjes en posters is het hele jaar mogelijk via de website www.samenvoorallekinderen.nl/vertelhetdoor. Want alle kinderen moeten mee kunnen doen, ongeacht de financiële thuis situatie.

Nogmaals dank aan alle deelnemers voor jullie aanwezigheid en Budgetcoach.nl en Learncare Academy voor de kans om ons verhaal te doen en de mooie donatie!

Namens,

Sam& voor alle kinderen


Het STAP-budget gaat 02 mei weer van start – zorg dat je op tijd bent!

Het aanmeldbewijs voor het STAP-budget vraag je eenvoudig aan tijdens het inschrijven voor een klassikale of online training. Belangrijk hierbij is dat je opleiding ná 30 mei en vóór 30 september start. Wees er op tijd bij! Het budget kan zomaar binnen een paar dagen al op zijn.

Bijspijkeren met korte online trainingen

Ben jij al op de hoogte van onze nieuwe korte online trainingen? Deze trainingen zijn laagdrempelig te volgen en dus ook gemakkelijk in te plannen. Neem er 1 of 2 uurtjes per dag de tijd voor en binnen maximaal 4 dagen heb jij én je PE-punten binnen én is je kennis weer actueel!