Begeleiden van ondernemers met schulden extra opleiding

Geplaatst op

Begeleiden van ondernemers met schulden

De wereld van opleiden verandert continu, ook onder invloed van gebeurtenissen in de maatschappij. Zo leidt de huidige coronacrisis tot een aanpassing van het aanbod van Learncare Academy. ‘Door een extra startdatum voor de opleiding begeleiden van ondernemers met schulden toe te voegen, beantwoorden we aan de huidige vraag uit de markt.’

Aan het woord is Stephanie Hesterman, eigenaar van Learncare Academy: ‘We hebben deze datum toegevoegd aan ons programma. Deze start al op 01 juli aanstaande in Utrecht. Uiteraard is deze opleiding geheel aangepast volgens de RIVM maatregelen met maximaal 9 cursisten. Wees dus op tijd met inschrijven. Deze tweedaagse opleiding is zeer actueel gezien de coronacrisis in combinatie met de huidige financiële situatie bij tal van ondernemers.

De huidige situatie zorgt voor veel ondernemers voor financiële problemen. De overheid heeft een aantal financiële steunmaatregelen beloofd, maar wie komt ervoor in aanmerking?
Daarnaast onderzoek je wat voor gevolgen dit kan hebben en waar de ondernemer aan moet denken als hij beroep doet op de steun.
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil je meer weten over de TOGS, Tozo, NOW, uitstel betalen belastingen?

Je ontvangt als Kiwa gecertificeerde ook nog eens 12 PE-punten, dat is mooi meegenomen!’

Schrijf je nu in
Niet iedere ondernemer beschikt over de juiste vaardigheden en competenties om het ondernemerschap tot een succes te maken. Soms raakt iemand daardoor in (ernstige) financiële problemen. In deze tijden is extra begeleiding vaak hard nodig om een onderneming te laten overleven of juist de ondernemer te helpen die in de schulden is beland. In deze opleiding leer je hoe je ondernemers of ex-ondernemers met schulden kunt helpen om hun leven weer op de rit te krijgen.

Je krijgt onder meer inzicht in onderwerpen als: waar liggen de kwaliteiten en valkuilen van de ondernemer? Hoe help je de ondernemer bij het genereren van meer inkomen? Of is het misschien beter om de onderneming te beëindigen? Je leert welke mogelijkheden er zijn om de zelfredzaamheid van de ondernemer te bevorderen. Ook leer je hoe je de schulden kunt aanpakken en waar je op moet letten als je daarmee aan de slag gaat.

Inschrijven of meer lezen? Kijk dan even hier.