Dit is wat succesvolle sociaal financieel adviseurs in het najaar doen

Geplaatst op

Dit is wat succesvolle sociaal financieel adviseurs in het najaar doen

Het is altijd een beetje dubbel: dat gevoel van de vakantie die weer voorbij is. Aan de ene kant ben je uitgerust en heb je wel weer zin om aan de slag te gaan. Maar aan de andere kant kunnen die vrije dagen je niet lang genoeg duren. Eindeloze wandelingen, gesprekken met je partner waar je nu wél ruim de tijd voor kunt nemen en kinderen die ontspannen door bos of branding rennen. Het leven kan er slechter voor staan…

Bijzondere periode
Maar misschien is vakantie juist wel zo fijn omdát je geen vrije dagen in overvloed hebt. Het is net als een schaars aanbod op de markt. Daar wil iedereen ook gebruik van maken. Terwijl hetgeen er in overvloed is minder interessant lijkt. Wij vragen ons af of je al plannen voor het najaar hebt gemaakt? Er ligt natuurlijk een bijzondere periode achter ons, waarin het coronavirus in alle hevigheid de kop op stak. En deze periode is nog niet voorbij, áls deze nog ooit voorbij gaat. Het lijkt erop dat we met elkaar een ‘nieuw normaal’ aan het vormgeven zijn. Om ons heen zien we dat individuen en bedrijven bewust bezig zijn met het maken van keuzes: wat houden ze vast van de nieuwe werkwijzen die ontstaan zijn? En wat vraagt om een hernieuwde aanpak, maar dan minder ad hoc bedacht? Eén ding is zeker; voor veel mensen heeft deze crisis ook financiële problemen met zich meegebracht. Problemen waar jij ze als financieel adviseur vanuit je vak deskundig bij kunt helpen.

Aanbod gebaseerd op de markt
Het spreekt voor zich dat we ons aanbod altijd insteken op hetgeen de markt nodig heeft. Het zal je dan ook niet verbazen dat we in het najaar onder meer deze opleidingen aanbieden, als voorbereiding op de schuldengolf die op ons als maatschappij afkomt.

Alle bovenstaande opleidingen zijn klassikaal, worden gegeven op post hbo-niveau en starten in het najaar op meerdere locaties in Nederland.
Wil je even overleggen om te ontdekken welke opleiding het beste bij jou past? Of gaat je voorkeur uit naar een online training, zoals een webinar, e-learning, masterclass of een online examentraining? Neem contact met ons op. We doen het samen. Ook nu.

Tot slot
Meteen even registreren voor ons webinar in september, waarin we alle ontwikkelingen rondom Prinsjesdag bespreken? Meld je dan hier gratis aan. Onze ervaren docent Bart Seegers, praat je in maximaal 1,5 uur helemaal bij over alle ins en outs, zodat jij je cliënten optimaal kunt adviseren.

16108