Een complete opleiding volgen wat veel? Dit kan ook

Geplaatst op

Studeren naast je baan kan heel motiverend werken. Aan de andere kant kan het ook veel energie kosten. Zeker als je je baan combineert met een gezin, sociale contacten en een broodnodige sportavond in de week. Het gaat allemaal om balans: wanneer je te veel hooi op je vork neemt dan gaat het mis. Er moet ook ruimte zijn om te ontspannen op een manier die bij je past. Tegelijkertijd wil je wél op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Hoe pak je dat nu op een goede manier aan? 

Bepaal je eigen planning

Omdat bovenstaand verhaal regelmatig voorkomt bieden we onze complete opleiding tot Budget Life Planner ook in losse modules aan. Want het komt nogal eens voor dat een sociaal financieel adviseur graag de complete opleiding volgt, maar dit niet direct kan combineren met zijn of haar privéleven. De losse modules kun je als een maatwerkpakket volgen binnen een voor jou realistische tijdlijn, zodat je toch de bijbehorende PE-punten behaalt. Denk aan thema’s als life events, de gevolgen van werkloosheid, ziekte en oude dag en de gevolgen van echtscheiding en overlijden.

Kies voor voordelig maatwerk

De cursist kiest steeds een onderwerp, rondt de module af en gaat op een passend moment door naar de volgende module. Door deze keuzevrijheid ervaren onze cursisten rust, omdat ze zelf invloed op hun planning hebben. En dat werkt dan weer motiverend: cirkel rond. 

Waarom zou je voor Learncare Academy kiezen?

Onze docenten hebben stuk voor stuk jarenlang ervaring in de praktijk. Uiteraard zijn ze op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je kunt studeren waar en wanneer jij dat wilt en ook na de opleiding kun je nog 12 maanden met vragen bij onze docenten terecht. Ook ontvang je wijzigingen in wet- en regelgeving in heldere updates in je mailbox tot 12 maanden na het afronden van je opleiding. Bovendien mag je gebruikmaken van de MemoTrainer: een slimme app waarmee je dagelijks kunt oefenen met de lesstof waardoor je gericht en vol zelfvertrouwen naar een examen toewerkt.

Neem contact op

Wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee over de mogelijkheden die passen binnen jouw persoonlijke situatie.