Een steentje kunnen bijdragen om de armoede uit de wereld te helpen

Geplaatst op

Een steentje kunnen bijdragen om de armoede uit de wereld te helpen

Het is onze levensmissie mensen te kunnen helpen bij het oplossen van hun financiële problemen. Met passie en gedrevenheid geven wij daarom opleidingen die kunnen bijdragen aan het schuldenvrij maken van Nederland. Op die manier hopen we een steentje te kunnen bijdragen om de armoede uit de wereld te helpen. We weten dat het een groot streven is. Maar als je het niet probeert, weet je zeker dat je niks bereikt.

Met zeer deskundige medewerkers en docenten zijn we meer dan 15 jaar de sociaal financiële opleider van Nederland. Naast de Learncare Academy hebben we een financieel adviesbureau, waardoor wij theorie en de praktijk heel mooi kunnen combineren. Uiteindelijk is onze missie dat onze cursisten goed beslagen ten ijs komen om hun klanten te helpen bij het oplossen van problemen op sociaal financieel gebied. Bijvoorbeeld door op te treden als budgetcoach om mensen zelfredzaam te maken.

Afgelopen maart hebben we een congres georganiseerd met als thema: Samen staan we sterker. We weten als geen ander dat de schuldenproblematiek in Nederland nog lang niet is opgelost. Maar we willen graag meedenken en meehelpen hoe vakgenoten en instanties hier verandering in kunnen aanbrengen. In het sociaal financieel vakgebied hebben veel partijen met elkaar te maken, maar wordt er optimaal samengewerkt?

Een steentje kunnen bijdragen om de armoede uit de wereld te helpen.

Vorig jaar hebben we als drie zussen, het bedrijf van onze vader overgenomen. We vinden het zeker niet vanzelfsprekend om met elkaar te mogen samenwerken. We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn. We vinden het belangrijk dat ons bedrijf een familiesfeer uitademt en dat de medewerkers met elkaar omgaan als een grote familie. Dagelijks nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren, is een van de redenen dat we ‘s morgens met plezier naar ons werk gaan. Als familiebedrijf hebben we ook een duidelijk andere drijfveer dan traditionele bedrijven. Zeker, winst is belangrijk voor de continuïteit van de organisatie, maar niet onze belangrijkste drijfveer.

Met onze blogs willen wij jou en andere geïnteresseerden in onze opleidingen tips geven die hun werk en opleiding makkelijker maken. Wij hopen van harte dat wij jullie hierbij kunnen ondersteunen!

Joany Hesterman

Leonie Meyer – Hesterman

Stephanie Hesterman