Eindejaarsactie – met voordeel je PE-punten behalen volgend jaar

Geplaatst op

Eindejaarsactie – met voordeel je PE-punten behalen volgend jaar

Zeker in deze tijd, waarin er veel gevolgen merkbaar zijn van het coronavirus, is het belangrijker dan ooit om te zorgen dat je van de hoed en de rand weet. 

Zorg dat je weet hoe het zit
Waarschijnlijk heb je al gemerkt dat je adviesgesprekken in aantal toenemen. Of het is je opgevallen dat de inhoud in deze gesprekken vaker dan voorheen gaat over de financiële uitdagingen waarvoor mensen zich gesteld zien. Speciaal in deze maand bieden we daarom een eindejaarsactie aan. Het betekent een korting van 5% op onze masterclasses die in het voorjaar 2021 starten, wanneer je inschrijft voor 31 december 2020 aanstaande. Misschien is dit nét het laatste zetje voor je om in te schrijven, zodat je ook volgend jaar die sociaal-financieel adviseur bent die het verschil maakt in het leven van mensen.

Ben jij al op de hoogte van de vele veranderingen in 2021?
Net als elk jaar verandert er veel, denk aan belastingen, toeslagen, maar ook het berekeningssystematiek van de beslagvrije voet gaat op de schop. We schreven er eerder dit artikel over. Juist daarom is het extra belangrijk om in het begin van het jaar op de hoogte te zijn van deze wijzingen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het volgen van de vele masterclasses uit ons aanbod.

Denk aan: Masterclass vrij te laten bedrag, voorlopige voorzieningen dwangakkoord en breed moratorium in de praktijk, belastingen. Ook onze masterclasses die in het teken van communicatie staan, zijn reuze interessant zoals: stresshantering bij mensen met schulden of psychologisch budgetgedrag. Bekijk hier ons gehele aanbod aan masterclasses en profiteer van 5% korting op onze masterclasses in het voorjaar!

Bij het inschrijven in het opmerkingenveld vermeld je eindejaarsactie 5% korting en wij verwerken de korting op de factuur.

We nodigen je van harte uit om 2021 goed te starten. Maar voordat het zover is wensen we je alvast een fijne jaarwisseling samen met je directe naasten toe. En een gezond, gelukkig én leerzaam 2021.

Hartelijke groeten,

Het team van Learncare Academy