Gratis webinar: Hoe haal je in deze tijden het meeste voordeel uit je aangifte inkomenbelasting?

Geplaatst op

Gratis webinar: Hoe haal je in deze tijden het meeste voordeel uit je aangifte inkomenbelasting?

In deze tijden een interessante gratis webinar om het meeste voordeel uit de inkomstenbelasting 2020 te halen. Waarschijnlijk is in de maand maart de aangifte inkomstenbelasting jouw even ontschoten, net als zo velen! We hebben immers genoeg aan ons hoofd gehad. Daarom willen wij jou graag helpen alsnog deze aangifte succesvol en met het meeste voordeel te voltooien.

Wat kun je verwachten in deze gratis webinar?
Waar loop je als sociaal financiële hulpverlener nu tegenaan, voor jou, maar ook voor je cliënten? Wat speelt er in de inkomstenbelasting?
In deze onzekere tijden van het corona virus, heeft dit invloed op de aangifte? Veel vragen die wij graag in deze gratis webinar willen behandelen om jouw uitstekend te kunnen voorbereiden en het meeste voordeel uit je aangifte inkomstenbelasting te kunnen halen, voor jou en je cliënten.

Verder komt aan bod:

 • Fiscaal partnerschap
 • Boxenstelsel
 • Corona-maatregelen
 • Uitgaven voor inkomensvoorziening
 • Persoonsgebonden aftrek
 • Specifieke zorgkosten
 • Regeling eigen woning
 • Heffingskortingen

T/m 05 april 2020 10% korting op alle e-learning

Volg nu met 10% korting onze opleidingen zoals: budgetcoach, schuldhulpverlener, beschermingsbewind, assistent beschermingsbewind of scheidingscoach of behaal je PE-punten voordelig met het PE voordeelpakket, met maar liefst 13 webinars! Gegarandeerd alle benodigde PE-punten gebundeld. Nu met 10% korting.

Ook virtueel gaan wij door met lesgeven, zelfs incompany!

Zo lang het nodig is gaan onze klassikale opleidingen gewoon door via virtuele lessen. Dat is wel zo gemakkelijk en interactief. Zijn er bepaalde onderwerpen waar jij met jouw team graag diepgang over wilt hebben? Samen met een docent bijvoorbeeld sparren hoe jij of jouw team in deze tijden of na corona het beste met je cliënten kunt communiceren. Misschien liggen er wel bepaalde casussen die jij in een online sessie wilt bespreken. Leg het bij ons voor en wij helpen je waar mogelijk!

Wil je meer verdieping omtrent belastingen?

 • 23 juni a.s. masterclass belastingen
  Deze masterclass wordt vooralsnog klassikaal verzorgd. Indien de maatregelen in juni worden aangescherpt, zullen wij deze masterclass virtueel geven.

Ruime keuze uit opleidingen, examens, trainingen, masterclasses en webinars.

Of gebruik het filter hieronder om te zoeken

Filter

vroegboekkorting

Ook geldig i.c.m. €1000,- STAP-budget subsidie

16108