Heb jij je opleidingsbudget al gebruikt dit jaar? Het kán nog!

Geplaatst op

Heb jij je opleidingsbudget al gebruikt dit jaar? Het kán nog!

Het jaar 2020 was ook voor jou ongetwijfeld behoorlijk druk. Dat kan ertoe geleid hebben dat je opleidingsbudget nog niet volledig is gebruikt. Jammer, maar we denken graag met je mee. Wil je je inschrijven voor een training of opleiding die pas start in 2021? Dat kan! Meld je dan nu aan voor een opleiding, masterclass of webinar en vul in het opmerkingenveld dat je de factuur nog in 2020 wilt ontvangen. Dan zorgen wij ervoor dat jij of je werkgever de factuur nog dit jaar ontvangt. Op deze manier haal je meer uit je opleidingsbudget van dit jaar én benut je alle mogelijkheden om helemaal op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. 

Wat zeggen onze klanten over ons?

Heel prettige docenten met veel kennis die ze zeer goed overbrengen op de cursisten

‘Vanwege de coronacrisis hebben we de eerste lessen online gevolgd. Dit werkte uitstekend. De laatste twee lessen waren wel in een klaslokaal en daar konden we de gesprekstechnieken goed met elkaar oefenen. Een heel leerzame cursus waar je echt klaargestoomd wordt voor het NEN-examen. Dit zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet’. 

Petra

Top opleiding

‘De lessen waren zeer waardevol. De opdrachten klassikaal bespreken was erg prettig en leerzaam. De docenten hebben de stof goed uitgelegd’.

Bianca, Ridderkerk

Onze klanten beoordelen ons met een 8,8!

Bekijk hier alle reviews

Benieuwd naar wat we ook voor jou (en je collega’s) kunnen betekenen? Dit jaar óf volgend jaar? Bekijk het aanbod 

PS Help jij ons aan de titel Beste Opleider van Nederland?

Door het plaatsen van een review help jij ons in de race om de titel Beste Opleider Van Nederland in de categorie financieel.

Het invullen van de enquête duurt hooguit een minuutje. Als bedankje verloten wij 3 PE voordeel pakketten! Klik hier om de enquête in te vullen. Wij waarderen dit enorm!