Kortingsactie 10% gaat nog door tijdens zomermaanden!

Geplaatst op

Kortingsactie 10% gaat nog door tijdens zomermaanden!

Ook tijdens de zomermaanden verlengen we onze 10% kortingsactie op álle online opleidingen, webinars en online examentrainingen. Het is immers de ideale tijd om vanaf balkon of terras nog even snel je kennis op te frissen. Denk bijvoorbeeld aan de e-learning budgetcoach NEN 8048 waarmee je mensen helpt om de balans te vinden tussen hun inkomsten en uitgaven. Je kent vast de voorbeelden van mensen die langzaam maar zeker de grip op hun geld verliezen. Hoe mooi is het dan dat jij ze kunt helpen om weer financieel fit, en dús gelukkiger, te worden? 

Vraag naar scheidingscoaches
Helaas brengt de coronacrisis ook met zich mee dat het aantal scheidingen toeneemt. Waar normaal na vakantieperiodes, waarin mensen meer in elkaars nabijheid zijn, een piek in het aantal scheidingen optreedt, is dat nu het geval als gevolg van de opgelegde lockdown-periode. In onze post hbo-opleiding tot scheidingscoach leer je alle ins en outs om mensen goed door deze lastige periode heen te helpen. 

Even snel je PE-punten behalen
Uiteraard kun je ook praktisch en doelgericht één van onze webinars of andere e-learnings volgen: ideaal om nog even snel je PE-punten te halen vanaf het strand of welke relaxte locatie dan ook. Liever even overleggen? Dat kan uiteraard, bel met 072 564 33 75 of stuur een bericht naar info@learncare.nl