Laatste kans dit voorjaar: opleiding Budgetcoach NEN 8048

Geplaatst op

Ken je dat gevoel van onrust als je in november of december nog aan de slag moet met je opleidingen? Budgetten moeten immers op tegen het eind van het jaar, terwijl het dan toch al zo druk is. Een opleiding volgen zal niet per se hoog op je prioriteitenlijstje staan. Daarom is juist juni zo’n bijzondere maand: de helft van het jaar is bijna voorbij. Het is de perfecte tijd om de balans op te maken. Ook op opleidingsgebied. 

Laatste kans: start 14 juni aanstaande 

Ook wij zien dat, onder meer als gevolg van de slepende coronacrisis, de behoefte aan budgetcoaches groter is dan ooit. Daarom brengen we graag de laatste opleiding tot gecertificeerd Budgetcoach NEN 8048 van dit voorjaar onder je aandacht. Deze start op 14 juni aanstaande. De eerstvolgende begint pas weer op 9 september. Deze opleiding biedt je in enkele maanden tijd álle kennis die je nodig hebt om aantoonbaar tot professioneel budgetcoach aan de slag te gaan. Aantoonbaar omdat je beschikt over het erkende Kiwa-vakbekwaamheidscertificaat NEN 8048.

“Nog slechts enkele plekken beschikbaar.
Als je in wil schrijven, doe het dan snel

Vaak is de periode in het voorjaar een tijd van energie: de zon laat zich nu lekker zien en ook buiten studeren is prima mogelijk. Dat geeft een andere flow dan de winter waarbij het vroeger donker en kouder is. Misschien herken je wel dat het allemaal net wat gemakkelijker lijkt te gaan allemaal. 

Maar misschien wil je nog meer informatie over het vak budgetcoach. Bijvoorbeeld omdat je benieuwd bent naar wat nu precies de verschillen zijn tussen een budgetcoach, bewindvoerder of schuldhulpverlener. Of omdat je eigenlijk niet precies weet waar de certificeringen Kiwa en NEN 8048 voor staan of wilt weten hoe je je kennis aantoonbaar op peil kunt houden door het behalen van PE-punten. Ook krijgen we veel vragen over het maken van de juiste keuze tussen klassikaal, online of virtueel. Tot slot wil je misschien heel praktisch weten welke carrièrekansen er voor jou als budgetcoach in het verschiet liggen. Je vindt alle informatie overzichtelijk bij elkaar terug in ons speciaal daarvoor ingerichte dossier

16108