Lesgeven in coronatijd: klassikaal én online

Geplaatst op

We kunnen ons voorstellen dat jij je, door alle verschillende persconferenties, afvraagt hoe wij het aanpakken met ons klassikale opleidingsaanbod. Ook bij Learncare Academy mogen de opleidingen en trainingen niet klassikaal gegeven worden. Heb je je ingeschreven voor een klassikale opleiding? Dan starten we deze virtueel.

Wél hebben we alvast 2 gehele virtuele opleidingen ingepland:
op 15-02-2021 start de opleiding budgetcoach NEN 8048 en op 08-03-2021 de opleiding schuldhulpverlening.

Onze overige klassikale opleidingen, starten wij in eerste instantie virtueel, zo ook de opleiding beschermingsbewind op 04 februari a.s. Indien mogelijk schakelen wij weer over naar klassikaal.

De examenlocaties blijven overigens wel geopend. Dus examen doen voor SHV 1, 2 of 3 óf een WFT examen kan nog wel volgens de regels van het RIVM.

Learncare Academy: veiligheid boven alles


Vanuit veiligheid bezien, treffen wij uiteraard alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn om jou op een veilige manier te laten studeren, indien we weer klassikaal les mogen geven. Zo zijn er niet meer dan 15 cursisten in een lokaal. En is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Verder worden alle overige protocollen en veiligheidsrichtlijnen van het RIVM nauwgezet nageleefd. En wanneer de maatregelen worden aangescherpt of op een andere manier veranderen? Dan houden we je daar natuurlijk van op de hoogte via onze blogs en nieuwsbrieven. Je kunt tussendoor ook altijd even contact met ons opnemen of onze website bekijken. 

Passende oplossingen: check! 


Mochten de maatregelen worden aangescherpt en klassikale trainingen weer gegeven worden? Dan vinden wij (uiteraard áltijd in overleg met jou) een passende oplossing. Overige studiemethodes waar je voor kunt kiezen zijn een e-learning opleiding (online thuis studeren met alle lesstof en opgenomen webcolleges). Of je volgt een virtuele opleiding (online lessen volgen vanuit huis). Liever een incompany-training? Ook dat kan!