Maak jij een goed begin van 2020 met de juiste sociaal-financiële kennis op zak?

Geplaatst op

Maak jij een goed begin van 2020 met de juiste sociaal-financiële kennis op zak?

Sfeervol. Gezellig, maar ook druk en stressvol. Dat zijn voor de meeste mensen de woorden die het best bij de decembermaand passen. Op het werk rond je nog snel even die laatste projecten af, terwijl je in gedachten stiekem al met de voorbereidingen van de kerstdis bezig bent. Ook 2020 dient zich ongetwijfeld al regelmatig in je gedachten aan. Uit ervaring weten we dat het gros van de sociaal-financiële hulpverleners zich soms zorgen maakt over het up-to-date houden van hun kennis. Fiscale regels, wetgeving en andere cijfers veranderen immers snel en continu en de toegevoegde waarde richting je klant staat of valt uiteindelijk met de kwaliteit van je advies en begeleiding.

Onderneem actie

Daarom nodigen we je van harte uit om dit gevoel van onrust weg te nemen door actie te ondernemen. En nee, dat hoeft niet nu. Natuurlijk niet, je hebt op dit moment wel andere zaken aan je hoofd. Maar als het nieuwe jaar straks van start gaat, neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek de efficiënte, effectieve en tegelijkertijd persoonlijke manier waarop wij je helpen om je kennis bij te spijkeren en te blijven onderhouden. Het zal je helpen om met een zelfverzekerd gevoel en een goed onderbouwd verhaal het gesprek met je cliënten aan te gaan. Zie het als een solide basis waar je áltijd op terug kunt vallen.

Maak jij een goed begin van 2020 met de juiste sociaal-financiële kennis op zak?

Onderscheidend karakter

Kijk, opleiders zijn er natuurlijk genoeg in Nederland. Wat ons, naast het feit dat we een warm familiebedrijf zijn, onderscheid ten opzichte van anderen is het sociaal-financiële karakter dat we uitdragen. We praten over cijfers, regels en andere zakelijke aangelegenheden. Maar het vindt allemaal plaats in een persoonlijke, relatief kleinschalige setting, waarbij docenten vanuit een bérg praktijkervaring veel zinvolle voorbeelden geven. Voorbeelden die je direct toe kunt passen in de praktijk. Wat ook goed helpt: dankzij ons zusterbedrijf budgetcoach.nl doen we veel praktijkervaring op. En die kennis uit het werkveld nemen we dan weer direct mee in onze theorie. Op die manier sluiten theorie en praktijk naadloos op elkaar aan. In ons volgend blog, dat begin januari verschijnt, komt Bart Seegers aan het woord. Hij zal vertellen over het speciale karakter van LearnCare en daarnaast zijn ervaringen delen, zodat je zelf kunt ervaren wat we bedoelen met relevante praktijkvoorbeelden.

En tot die tijd?
Tot die tijd wensen we je hele fijne feestdagen, veel warmte, liefde en geluk. Want als dat goed zit volgt de rest vanzelf.

PS: Toch alvast actie ondernemen? Dat kan! Schrijf je in voor onze post hbo-opleiding tot Budget Life Planner, die van start gaat op 14 januari aanstaande. In 7 bijeenkomsten leer je als onafhankelijk planner mensen te begeleiden in het doolhof van informatie, voorwaarden en wet- en regelgeving. Dat bereik je onder meer door het opstellen van een begrijpelijk financieel meerjarig plan. Je opleidingsbudget nog niet gebruikt in 2019 en het nieuwe jaar écht goed van start? Schrijf je dan nu in!