Met deze tips blijf je een financiële adviestopper!

Geplaatst op

Met deze tips blijf je een financiële adviestopper!

Als sociaal-financieel adviseur is het een voortdurende uitdaging om je kennis actueel te houden. Immers, fiscale regels, wetgeving en overige cijfermatige zaken veranderen continu. Bijblijven in je wereld is dan ook een eerste vereiste om cliënten een optimaal financieel advies te kunnen geven. Maar zeker nu het volop zomer is, zit je liever op het terras dan in een stoffig klaslokaal. Met het brede scala aan huidige eigentijdse opleidingsmogelijkheden kun je je kennis echter bijschaven, waar en wanneer je maar wilt!

Geniet, maar blijf op de hoogte
Je werk is je lust en je leven. Als sociaal-financieel adviseur haal je er veel voldoening uit om je cliënten zo goed mogelijk te adviseren. “Maar na een dag hard werken heb je natuurlijk ook behoefte aan ontspanning”, zegt Stephanie Hesterman, directeur bij Learncare Academy. “Zeker in deze tijd van het jaar hoort zo nu en dan op een terrasje zitten of op een andere manier van het mooie zomerweer genieten er gewoon bij. Zeker nu we met elkaar weer uit de grote lockdown komen. Als het zonnetje hoog aan de hemel staat, is het volgen van een opleiding, cursus of workshop niet meteen het eerste waar je gedachten naar uitgaan. Toch is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ins en outs binnen je vakgebied. Dat laatste hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn, ook nu je liever zoveel andere leuke buitenactiviteiten zou willen ondernemen.”

Een opleiding die bij je past
Mooi weer of niet: met een volle werkweek vergt het volgen van een opleiding de nodige discipline. “Maar wij maken het je wel gemakkelijk om je een opleiding te bieden die zo goed mogelijk bij je past”, vervolgt Stephanie. “Wat dat betreft, is er keuze te over. Wat bijvoorbeeld te denken van een klassikale opleiding budgetcoach of schuldhulpverlener? Of neem een e-learning waarbij je wordt opgeleid tot scheidingscoach of assistent bewindvoerder. En het mooie is: zo’n online e-learning of webinar kun je zelfs zittend op een terrasje of vanuit je luie stoel doen.”

Meer weten?
Wil je meer weten over de vele klassikale of online opleidingen? Neem contact op. Wij vertellen je er graag vrijblijvend meer over.

16108