Met je hoofd in de wolken (en een béétje bij je studie)

Geplaatst op

Met je hoofd in de wolken (en een béétje bij je studie)

Elk seizoen brengt nieuwe kansen en uitdagingen met zich mee. In de herfst ga je lekker de bossen in, terwijl de winter uitnodigt om je favoriete serie te kijken. De lente daarentegen verfrist en vernieuwt. En de zomer? Die laat verlangen naar vakantie. Naar zon, warm zand en een koele zee of een fijn zwembad. En toch blijkt het voor veel professionals ook de tijd te zijn waarin er volop nieuwe ideeën ontstaan. Logisch ook: wanneer je niet geleefd wordt door de waan van alledag dan komt je geest tot rust. En dan komen mooie inzichten vanzelf.

Fris je kennis op
Het is vaak juist in de zomer dat je energie krijgt om nieuwe projecten op te pakken. Van onze cursisten horen we terug dat ze aan de rand van het zwembad of met hun voeten in het warme zand ontspannen nadenken over het najaar. Welke plannen ze uitvoeren, hoe ze dit laatste deel van het jaar, zowel zakelijk als privé aan gaan pakken, en ook welke nieuwe dingen ze nog willen leren. Het volgen van een opleiding hoort daar vaak ook bij. Zeker als je sociaal-financieel adviseur bent. Op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen is immers onmisbaar. En nu helemaal, in deze bijzondere tijd waarin veel mensen financiële stress ervaren als gevolg van de coronacrisis.

Ruim aanbod
Learncare biedt, als dé sociaal financieel opleider van Nederland volop klassikale en virtuele lessen aan. En uiteraard examens, masterclasses en webinars. Bijvoorbeeld voor de opleiding budgetcoach die op 25 augustus van start gaat of voor de opleiding schuldhulpverlener die in september begint. We nodigen je van harte uit om onze website te bezoeken. Je vindt er, naast een ruim aanbod opleidingen, ook mooie blogs waarin onze docenten vertellen waarom ze zo gepassioneerd met hun vak bezig zijn. Maar nu? Nu eerst vakantie. We wensen je een fantástische, ontspannen tijd toe.

Contact?
Wil je toch alvast even vrijblijvend overleggen? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons eenvoudig via 072 564 33 75. Of stuur een e-mail naar info@learncare. We kijken uit naar je bericht! Tot slot nog even dit: ook deze zomer bieden we 10% korting aan voor hen die zich inschrijven op een online opleiding.

PS Wist je dat ons familiebedrijf geleid wordt door twee zussen? We maken graag kennis met je. Waar wij in geloven? Wij geloven dat ieder mens het waard is om in te investeren. Dát is de kern van ons bedrijf. En de kern van onze levensmissie: mensen kunnen helpen met het oplossen van hun financiële problemen. We vinden het heel waardevol dat jij daar een onderdeel van wil zijn.