Nieuwe webinar actualisatie schuldhulpverlening

Geplaatst op

De schuldhulpverlening beleeft interessante tijden! Per 1 januari 2021 zijn er namelijk grote wijzigingen van kracht geworden.
De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet, de herziening van het beslag- en executierecht, de wijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening, het Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening: allemaal nieuw!

Maak kennis met de nieuwste fenomenen in schuldhulpverleningsland

Ook de NVVK staat niet stil getuige de uitrol van de collectieve schuldenregeling. Het CJIB biedt steeds meer openingen voor schuldregelingen en de wijze van gegevensuitwisseling tussen schuldhulpverlening en andere partijen wordt steeds meer gedigitaliseerd. En wat te denken van de individuele financiële gevolgen van de coronacrisis? Kortom: aanleiding genoeg om kennis te maken met deze nieuwe fenomenen in het Webinar actualisatie schuldhulpverlening!

Bekijk hier deze nieuwe webinar. De webinar zal medio februari live gaan. Inschrijven is al wel mogelijk.

Geniet van veel voordeel

Voordelig je PE-punten behalen in 2021? Met het online PE-voordeel pakket heb je toegang tot maar liefst 15 webinars in 2021 over de meest actuele onderwerpen zoals: De Wet vereenvoudiging beslagvrije voet, de herziening van het beslag- en executierecht, de wijziging van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening, het Besluit gemeentelijke schuldhulpverlening, verdieping vrij te laten bedrag en nog veel meer. Bekijk hier het PE voordeel pakket en geniet van de meest actuele kennis.