Ongelofelijk dankbaar en trots

Geplaatst op

Ongelofelijk dankbaar en trots

Graag richten we een bedankje aan onze cursisten die in deze toch wel bijzondere tijden bij ons zijn gekomen om te blijven leren. Onze dank is speciaal voor deze sociaal-financieel adviseurs die zichzelf zijn blijven ontwikkelen en daarmee het beste advies aan hun cliënten bieden. En ook is een woord van dank richting onze docenten en medewerkers absoluut op zijn plaats. Samen met hen hebben we ook dit jaar weer een uitdagend, kwalitatief en mooi aanbod kunnen verzorgen richting onze cursisten. Daar zijn we dankbaar voor.

Aanpassen voor iedereen
Afgelopen maart was, als gevolg van Corona, een behoorlijke uitdaging voor ons allemaal. Het was van de een op de andere dag niet meer mogelijk om klassikaal les te geven, en we stapten massaal over op virtueel lessen volgen en geven. We hebben er als team van Learncare álles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de lessen door konden gaan. We zijn er trots op dat we de kwaliteit ervan hebben kunnen waarborgen. Natuurlijk, het was wennen voor iedereen. Maar wat zijn we ongelofelijk trots op het team, de medewerkers en de docenten. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de trainingen door konden gaan en dat onze cursisten en bevlogen sociaal financieel adviseurs de opleiding naar behoren kon afronden. Ook onze cursisten willen wij via deze weg graag bedanken voor hun flexibiliteit, begrip en enthousiasme. Nogmaals dank, ook dit doen we samen.

Voor vragen kan je bij ons terecht
We hebben, met elkaar, gekozen voor een mooi beroep waarbij we mensen het zelfvertrouwen geven om het beste uit zichzelf te willen en te kúnnen halen. En dan op zo’n manier dat ze zelfredzaam blijven of weer worden, zodat ze financieel weer op de rit komen. Deze adviseurs hebben het hart op de juiste plek en daar zijn wij dankbaar voor. De coronacrisis heeft het voor onze cliënten niet gemakkelijk gemaakt, en het is ook aan ons de uitdaging om het tij te keren en te streven naar financiële gezondheid. Want daar heeft immers iedereen recht op. Een financieel gezond leven is, naast geestelijke en lichamelijke gezondheid, misschien wel de belangrijkste basis voor een gelúkkig leven. 

Voel je vrij om te overleggen
Loop je ergens tegenaan in je werk? Kom je er niet uit? Wil je even overleggen? Of heb je een bepaalde casus waar je niet helemaal uitkomt ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat je weet dat je ook voor dit soort zaken gewoon bij ons terecht kunt, ook na je opleiding. 

Wat zie jij graag volgend jaar in ons aanbod terug?
We horen ook graag je mening over ons aanbod. Zie jij bijvoorbeeld volgend jaar graag een bepaalde masterclass, webinar of opleiding terug? Laat het ons weten en neem even contact met ons op. Zo blijven we van elkaar leren en wordt ons aanbod steeds beter. Wij wensen je een gezond en prachtig nieuw leerzaam jaar toe en hopelijk mogen we je weer verwelkomen in 2021!

Hartelijke groet, 

Leonie Meyer – Hesterman

Stephanie Hesterman

Eigenaren Learncare Academy en Budgetcoach.nl