Online studeren gaat dóór: alles over onze e-learnings (incl. Budget Life Planner, op veler verzoek!) onze webinars én masterclasses

Geplaatst op

De coronacrisis heeft veel invloed en we kunnen wel stellen dat we in een uitdagende tijd leven. Tegelijkertijd ontstaan er ook nieuwe kansen en inzichten. Eén van die inzichten is dat we elkaar niet meer voor elke afspraak fysiek hoeven te ontmoeten omdat een Teams- of Zoom meeting ook prima kan. Datzelfde geldt voor de toegenomen populariteit van online leren: mensen hebben écht ontdekt hoe efficiënt slim en zinvol deze manier van studeren kan zijn. Daarom focussen we ons in dit blog vooral op het aanbod dat er is, ook omdat je ongetwijfeld druk bent met de opstart van het nieuwe jaar. Op lange teksten en uitgebreide verhalen zit je vast niet te wachten. En wil je meer weten of kunnen we je ergens mee helpen? Bel dan gewoon met 085 273 58 69 of stuur een e-mail naar info@learncare.nl. 

Onze nieuwe opleidingen 


De e-learning ‘Hulp bieden bij loonbeslag‘, ‘Verlaging van de energierekening‘, de opleiding ‘Bereken het inkomen van de zzp’er‘, de e-learningsvariant van de opleiding ‘Budget Life Planner‘ én het webinar ‘Lezen van loonstrookjes‘ zijn allemaal nieuw. Voor al onze opleidingen geldt dat we in januari achter de schermen druk bezig zijn om alle informatie tot in detail aan te passen. Op die manier voldoet ál onze stof zowel cijfermatig als inhoudelijk aan de meest actuele regelgeving. 

Onze top 3 van meest verkochte e-learnings


Onderstaande top 3 laat je zien welke e-learnings het meest verkocht worden binnen Learncare Academy. Alle e-learnings uit deze top 3 geven je recht op PE-punten. Als dat geen goede start van het nieuwe jaar is…

  • Budgetcoach NEN 8048 Deze online opleiding leidt je in 2 tot 3 maanden op tot professioneel budgetcoach met het erkende Kiwa-vakbekwaamheidscertificaat NEN 8048, als je dat wilt met Kiwa-keur. Inschrijven of meer informatie.
  • Schuldhulpverlener NEN 8048 Deze online hbo-opleiding schuldhulpverlening leidt je in 3 maanden op tot professioneel schuldhulpverlener met het erkende Kiwa-vakbekwaamheidscertificaat NEN 8048. Inschrijven of meer informatie.
  • Budget Life Planner Vanaf eind januari 2022 beschikbaar als e-learning! Deze opleiding leidt je in 2 tot 3 maanden op tot onafhankelijk budget life planner. Past dit niet binnen jouw tijdsbestek? Je hebt 12 maanden toegang tot al het lesmateriaal, zo studeer je altijd op je eigen manier. Inschrijven of meer informatie

Onze top 3 van korte e-learnings


Wil je een e-learning volgen maar heb je niet zoveel tijd? Bijvoorbeeld vanwege je drukke baan in combinatie met je gezinsleven? Kijk dan in onderstaande top 3. Deze e-learnings gaan snel, zijn toch diepgaand en brengen je kennis op peil zodat je zelfverzekerd én met de meest actuele informatie bij je cliënten aan tafel zit. 

  • Hulp bieden bij loonbeslag (4 uur) In deze zelfstandige online training wordt het loonbeslag vanuit verschillende invalshoeken toegelicht. Naast de technische en praktische kant van het loonbeslag, komt ook de impact van het loonbeslag op de werknemer én werkgever aan de orde. Maar ook krijg je met verschillende situaties te maken, zoals wat te doen wanneer er meerdere loonbeslagen liggen en ga je met een handige stappenplan direct aan de slag. Inschrijven of meer informatie. 
  • Verlaging van de energierekening (8 uur) Wil jij je cliënten helpen bij het betaalbaar maken of houden van hun energiekosten? Na het volgen van deze zelfstandige e-learning weet jij precies hoe je jouw cliënten kunt ondersteunen in deze uitdagende tijd van energietransitie en hen voorzien van de besparingstips. Inschrijven of meer informatie.
  • Bereken het inkomen van de zzp’er (8 uur) Wil jij als zzp’er begrijpen hoe jouw netto inkomen tot stand komt en hoe fiscale aftrekposten werken? Of wil jij als sociaal financiële hulpverlener jouw cliënt helpen met deze berekening? Door het volgen van deze handige zelfstandige online training haal jij deze kennis in huis. Inschrijven of meer informatie.

Een totaaloverzicht? 


Wil je weten wat er nog meer te volgen is via Learncare Academy? Neem dan hier een kijkje. Je vindt er webinars, opleidingen, masterclasses en meer terug. De tijdsinvestering bedraagt 2 uur voor een webinar en 1 of 2 dagdelen per masterclass. En mocht je niet direct op zoek zijn naar een opleiding maar voor meer verdieping binnen het vakgebied willen gaan. Kijk dan eens in ons kenniscentrum. Je vindt er de meest uiteenlopende onderwerpen terug over besparen, schuldhulpverlening, de verschillen tussen curatele, bewind en mentorschap. Maar ook onderwerpen als stappenplannen voor een budgetcoach, het verbeteren van draagkracht, het opzetten van een goede administratie en het voeren van motiverende gesprekken vind je terug in ons kenniscentrum dat als platform dient voor de sociaal financieel adviseur die het verschil wil maken.  

Kortom, het belooft, ondanks alle uitdagingen een mooi jaar te worden. We hebben er zin in, jij ook? Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie bekijk dan ons blogarchief vol mooie verhalen van tevreden cursisten die graag hun ervaringen met je delen. 

16108